Deze waanzinnig knappe inked-girl verleidt jou met één blik!

Op slag verliefd…

Dat gebeurt er als je een blik kruist met Cathlin Ulrichsen. Deze knappe Noorse blondine laat je dan ook helemaal verdrinken in haar azuurblauwe ogen, heerlijke vormen en rebels kantje aan de hand van enkele opvallende tattoos.

Ondertussen heeft deze Noorse haar thuisland verlaten. Waarom? Wél, ze loopt liever in bikini dan in een dikke trui en dan is Bali bijvoorbeeld een beter oord om je dagen te slijten. En waarom wij daar zo gelukkig mee zijn? Kijk maar snel even mee…

Unibet

unibet

You May Also Like

Zusjes Bella en Gigi Hadid in mediastorm na deze pikante foto in Vogue!

De kans dat er in je familie een Victoria’s Secret Angel zit is zo ...

Mariska Riedijk houdt van brandend rubber…

Tijgers kennen we, poezen ook, maar pitspoezen een stuk minder. Vaak zijn het ravissante ...