Deze dames huppelden vrolijk rond op Laundry Day!

Kleine wasjes, grote wasjes…

Laundry Day is een Belgisch dancefestival in Antwerpen. Het festival ontstond in 1998 in de Antwerpse Kammenstraat waar een grote wasdraad vol te wassen kleding als rode draad werd opgehangen. Na wat omzwervingen op het Zuid en Het Eilandje, wordt het nu al een paar jaar gehouden aan de Middenvijver op Linkeroever. Het wordt elk jaar op de eerste zaterdag van september gehouden en is één van de laatste festivals van de Belgische festivalzomer.

Gelukzakken wij zijn, waren wij alvast te gast en konden we rondneuzen backstage en in de VIP. Een cocktailtje drinken in gezelschap van Tanja Dexters, Nele Somers, Netsky, Frank Molnar, Noa Neal, mol Gilles, Aster of Lize…daar zeggen we niet neen tegen. Als dan ook LVTPR (samenwerking met Primus) ons ook nog wat gratis pintjes onder onze neus schoof in de Super 8 Social Club, dan kunnen we alleen maar stellen dat het een geslaagde editie werd.

Onze favorieten afgelopen zaterdag waren alvast Cookies & Cream, die de Social Club helemaal plat speelden. Maar naast de artiesten was er nog meer te zien…kijk maar mee, dit waren alvast de echte blikvangers!

Een bericht gedeeld door Tiana (@tiatekaria) op

Een bericht dat is gedeeld door @lisabijlooss op

Een bericht dat is gedeeld door @cynthiasblog op

Een bericht gedeeld door Jojo_bht (@jojo_bht) op

Cover: Instagram

Unibet

unibet

You May Also Like

Het ‘Beestje’ in Jeroen Perceval aka ‘kRaMer’ (Interview)

Het ‘Beestje’ in Jeroen ‘kRaMer’ Perceval (Interview) Noem een succesvolle Vlaamse film of TV-serie ...

Makers van SAW komen met heerlijk bloederige en brute 'Upgrade'

En dat deze film een succes wordt, kunnen we nu al bevestigen. Op het SXSW ...

Valentijnspecial voor de Ladies: Rico Mallee, knapste vent uit Nederland

We moeten eerlijk blijven…hoewel we een online magazine voor mannen zijn, zien we in ...