Belg laat zijn LaFerrari dik in het stof bijten! (Video)

Een LaFerrari is geen speeltje om in de garage te laten staan…

Ondanks een kostenplaatje van maar liefst anderhalf miljoen en het potentieel dat deze investering binnen een aantal jaar een veelvoud zou kunnen opleveren, laat de Belgische en gefortuneerde racepiloot Florian Merckx deze feiten koud en neemt hij zijn bolide, één van de 500 gebouwde exemplaren, mee naar een verlaten betonfabriek om daar een driftsessie om u tegen te zeggen neer te zetten.

Florian, die resideert in Monaco, laat zijn gecamoufleerde LaFerrari met oranje remschijven dan ook graag eens buiten spelen. Benieuwd hoe een namiddagje rijden met de 963PK sterke 6,5L V12 er uitziet?

Zo…

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes Deel X: Charro Pyl

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

King Edwards Queen…Ines De Vos!

Weet je nog niet wat doen vanavond? Haal je beste dansbenen uit de kast ...

Omdat we het Nathalie Guns de titel van Miss Fashion gunnen …

Dat ze in de Kempen het kunnen uitleggen, dat ervaart ondergetekend al ongeveer 2 ...