Belg laat zijn LaFerrari dik in het stof bijten! (Video)

Een LaFerrari is geen speeltje om in de garage te laten staan…

Ondanks een kostenplaatje van maar liefst anderhalf miljoen en het potentieel dat deze investering binnen een aantal jaar een veelvoud zou kunnen opleveren, laat de Belgische en gefortuneerde racepiloot Florian Merckx deze feiten koud en neemt hij zijn bolide, één van de 500 gebouwde exemplaren, mee naar een verlaten betonfabriek om daar een driftsessie om u tegen te zeggen neer te zetten.

Florian, die resideert in Monaco, laat zijn gecamoufleerde LaFerrari met oranje remschijven dan ook graag eens buiten spelen. Benieuwd hoe een namiddagje rijden met de 963PK sterke 6,5L V12 er uitziet?

Zo…

You May Also Like

Wat zoekt knapperd Kimm in Ierland?

Ierland, als we aan dit land denken moeten we spontaan denken aan de joviale ...

Girl Next Door: Jannis Van Lil

Het was alweer een tijdje geleden dat we met onze redactie nog eens op ...

De diepte in met Cheyenne Lohnen

Soms denken we dat we beter ons bedje beter in Nederland kunnen zetten. Kunnen ...

Hosting door Fraai