Apple laat drie nieuwe iPhones op de wereld los…

Weinig grote verrassingen…
Tenzij een iPhone je nog meer dan ooit een rib uit je lijf zal kosten. Zo hebben we het jaarlijks terugkerend fenomeen in september in de headquarters van Apple weeral gehad. Drie nieuwe modellen dus, waarvan 2 topmodellen en een goedkopere budgetoptie. En uiteraard zijn enkel de topmodellen in het begin verkrijgbaar…strategisch, zonder twijfel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Apple Design, Concepts, Videos (@appledsign) op


De twee paradepaardjes, iPhone Xs en de iPhone Xs Max kunnen besteld worden vanaf nu vrijdag, het meer budgetvriendelijke (?) model, de iPhone Xr, vanaf 19 oktober.  voor het zachter geprijsde instapmodel is het nog wachten geblazen tot 19 oktober. Prijzen variëren tussen 859€ en slik, 1659€.

Wat krijg je voor zoveel geld? Wél, de iPhone Xs wordt uitgerust met een oled-scherm met een schermdiagonaal van 5,8 inch (14,7 centimeter). Het oled-scherm van de iPhone Xs Max meet maar liefst 6,5 inch (16,5 centimeter). Broekzakken zullen nog nooit zo gevuld zijn geweest.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Apple Design, Concepts, Videos (@appledsign) op

Puur op het uiterlijk ga je weinig verschil merken tussen de nieuwe modellen en de ‘oude’ iPhone X. Het verschil zit hem vooral onderhuids. Zo zou de batterij van de Max anderhalf uur langer meegaan en die van de Xs alvast een half uurtje langer. Ze draaien allebei op een nieuwe processor, de A12, wat de snelheid alleen maar doet toenemen. Eén uiterlijk kenmerk is er wel…het is te zeggen, naast het zilver en het ‘space’-grijs is er nu ook een gouden uitvoering.
De iPhone Xr en de goedkoopste van het olijke trio krijgt een 6,1 inch (15,5 centimeter) LCD-scherm mee en een aluminium en glazen frame en draait net als zijn grotere broertjes op een A12-processor. Leuk detail, de iPhone Xr heeft de meeste kleurtjes…wit, zwart, blauw, geel, koraal en rood.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Apple Design, Concepts, Videos (@appledsign) op

 De prijzen:
– iPhone Xs 1.159 euro (64 GB) tot 1.559 euro (512GB)
– iPhone Xs Max 1.259 euro (64 GB) tot 1.659 euro (512GB)
– iPhone Xr 859 euro (64 GB) tot 1.029 (256GB)

Bestellen kan op de website van Apple vanaf 14 september, klokslag 9.01 uur. In ons land verwachten we de eerste leveringen ongeveer een drietal weken later. De iPhone Xr kan je, zoals eerder al gezegd, pas bestellen vanaf 19 oktober, 9.01 uur.

Nu hebben we enkel nog de vraag…geven we zoveel geld uit voor een smartphone terwijl er steengoede alternatieven zijn? ons kennende…waarschijnlijk wel…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Apple Design, Concepts, Videos (@appledsign) op

Cover: Instagram

You May Also Like

Heerlijk vintage die SEED TURNTABLE

Hou je van vintage? Snak je naar de tijd dat een platenspeler nog het ...

De echte Aziatische keuken in een doos

Onze favoriete keuken bij Whatmatters? Goede vraag, we gaan zoveel eten dat we niet ...

Hosting door Fraai