Jules & Fils…omdat mannen wel van een stijlvol klokje rond de pols houden

Vergeet Zwitserland…wij dragen Belgisch! 

En dat ook een Belgisch merk stijlvol kan zijn rond je pols, bewijzen de heren van Jules & Fils. Meer nog…het hoeven zelfs geen (onbetaalbare) Zwitserse prijzen te zijn om er stijlvol bij te lopen. Dat hebben de heren Gauthier en Arnaud Vandeputte goed begrepen. Zij zijn de 5de generatie van een West-Vlaamse familie horloge- en juwelenontwerpers, mannen met kennis van zaken dus. De passie voor horloges zit sedert 1886 in hun genen en het is dan ook hun droom om het levenswerk van deze familie te kunnen verder zetten…mét succes!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jules & Fils (@julesfilswatches) op

Kwaliteit en een tijdloos design zijn de kenmerken van Jules & Fils. De elegante looks van deze herenuurwerken passen bij iedere kledingstijl en gelegenheid. Jules & Fils kan gedragen worden door zowel de jonge ambitieuze rekel als door de gedistingeerde grootvader. Met hun laatste nieuwigheden, waaronder de knappe ‘The Chronograph’ laten ze zien dat ze een vaste waarde in de horlogerie in België (en daarbuiten) zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jules & Fils (@julesfilswatches) op

En we hebben nog goed nieuws…na een korte zomerbreak is ook hun Pilot Store in de Arme Klarenstraat in Roeselare terug open. Elke zaterdag tussen 14u en 18u kijken ze met stijlvolle teugen uit naar jouw komst!

Meer info via de site of Facebook! En vergeet ook zeker geen kijkje te nemen op hun Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jules & Fils (@julesfilswatches) op

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Bite Helper…weg met die vervelende muggenbeet!

Het is zomer…allez, althans volgens onze kalender, en dan zijn ze er, de meest ...

Premium stenen rond je pols: ONROXX

Sierraden zijn niet onbelangrijk, nee, ook niet voor de man. Een horloge is een ...

Dagboek in Ibiza: Hippies en Beachen

Dag Señorita Chica, Ik had beloofd je een naam te geven…bij deze heb ik ...

Hosting door Fraai