20th Century Fox dropt eerste beelden van Marvel's nieuwste X-Men (trailer)

Al iets gepland op Valentijnsdag 2019?

Volgend jaar geen ‘Fifty Shades’-film op Valentijnsdag…vrouwlief is genoeg vastgebonden en bewerkt met allerhande attributen dat het nu wat rustiger en luchtiger aan kan…of beter…moet. Komende drie jaar zal het dan ook draaien om Marvel’s nieuwste trilogie ‘X-Men’.

De hoofdrol wordt gespeeld door Sophie Turner, gekend uit Game of Thrones, die de rol van Jean Grey (dan toch een beetje Fifty Shades??). Zij werd in de vorige X-Men al geïntroduceerd en krijgt nu de kans zich helemaal te ontplooien.

In ‘Dark Phoenix’, de nieuwste titel, loopt een reddingsmissie volledig in het honderd en wordt Jean Grey geraakt door een mysterieuze kosmische kracht waardoor ze, naast de nodige labiliteit, extra power in haar schoot geworpen krijgt. Het wordt een helse klus voor X-Men om haar te doen stoppen.

Wij zijn alvast benieuwd en kijken uit naar 14 februari 2019…

 
 

Unibet

unibet

You May Also Like

Whatmatters op stap met MTV Geordie Shore-ster GAZ

Wie op MTV de realityserie Geordie Shore nog nooit gezien heeft mist iets. Ok, ...

Knap en eerlijk ding ontrafelt leugens van Instagram

Niets is wat het lijkt! Zijn die knappe babes waar wij ons op verlekkeren ...

En hoe foto's getrokken met je iPhone wonderschoon kunnen zijn…

Voor de elfde keer werden de mooiste foto’s getrokken met een iPhone verkozen… Grote ...