20th Century Fox dropt eerste beelden van Marvel's nieuwste X-Men (trailer)

Al iets gepland op Valentijnsdag 2019?

Volgend jaar geen ‘Fifty Shades’-film op Valentijnsdag…vrouwlief is genoeg vastgebonden en bewerkt met allerhande attributen dat het nu wat rustiger en luchtiger aan kan…of beter…moet. Komende drie jaar zal het dan ook draaien om Marvel’s nieuwste trilogie ‘X-Men’.

De hoofdrol wordt gespeeld door Sophie Turner, gekend uit Game of Thrones, die de rol van Jean Grey (dan toch een beetje Fifty Shades??). Zij werd in de vorige X-Men al geïntroduceerd en krijgt nu de kans zich helemaal te ontplooien.

In ‘Dark Phoenix’, de nieuwste titel, loopt een reddingsmissie volledig in het honderd en wordt Jean Grey geraakt door een mysterieuze kosmische kracht waardoor ze, naast de nodige labiliteit, extra power in haar schoot geworpen krijgt. Het wordt een helse klus voor X-Men om haar te doen stoppen.

Wij zijn alvast benieuwd en kijken uit naar 14 februari 2019…

 
 

You May Also Like

Fyre Festival, festivallen met topmodellen!

We zijn nog maar twee dagen terug van Snowbombing festival in Mayrhofen Oostenrijk of ...

Tour de Pharmacy, de satire over Le Tour de France die je moet zien!

Nog een week en de kerels beginnen er weer aan. Een helletocht van meer ...

Dit is de eerste trailer van Game of Thrones seizoen 8 (video)

Het aftellen naar april kan beginnen… De eerste teaser van Game of Thrones seizoen ...

Hosting door Fraai