Whatmatters Got Talent: Glennis in Amerika

glennis-grace-amerika

Nagenoeg ieder land ter wereld heeft wel één of andere variatie van het razend populaire “got talent” lopen. Totaal onbekende en hunkerende artiesten krijgen er de kans om voor een groot publiek en een professionele jury hun talent tentoon te stellen, in de hoop door te breken. Dat de resultaten van zo een show niet altijd even bevredigend zijn hoeven we de modale Belg niet te gaan vertellen, denken we even terug aan het eerste seizoen ooit van Idool. De winnaar, Peter, werkt ondertussen heerlijk terug in de riolen (wat hij ook graag doet) en de verliezer, Natalia, .. wel ja.. Ik denk dat het duidelijk is.

Dé meest populaire editie van de “Got Talent” franchise is echter de Amerikaanse versie. Populair op dusdanig niveau dat steeds meer internationale artiesten er hun kans wagen. Amerika is namelijk nog steeds the land of opportunities (en beschik ook over een gigantisch aantal mensen met kapitaal en een nood aan entertainment).

Artiesten die in eigen land totaal onbekend zijn, zoals Aaron Crow uit Ruiselede, proberen er hun naam en faam te maken.

De United States zouden natuurlijk zichzelf niet zijn, moesten ze niet gaan teren op die internationale faam en zo hier en daar een verhaal wat extra gaan aandikken. Dit jaar nam de Nederlandse zangeres Glennis Grace ook deel aan de Amerikaanse show. Glennis, een gevierd artieste in de lage landen, met reeds een gouden plaat achter de kiezen, is absoluut geen onbekende in de showbizz. Alleen hebben de Amerikanen er een totaal ander verhaal rond gefabriceerd, hopend dat de modale Amerikaan toch niet even snel op internet zou gaan kijken.

Dat was natuurlijk helemaal buiten de Nederlandse komiek Arjen Lubach gerekend (de man die we nog allemaal kennen vanwege zijn hilarische video gericht aan Donald Trump). Hij maakte er snel zijn eigen interpretatie van en eerlijk ? We vinden die beter dan het origineel.

 

Tags:

  • Bearded & tattooed .. overvol van zelfvertrouwen en een persoonlijksheidsstoornis die een heel klein beetje lak heeft aan regels en wetten. Op zoek naar wat niet gevonden wil worden, spreken over wat we best doodzwijgen en een allround enfant terrible.

Dit vind je misschien ook leuk

Dochter van Eminem is een stoot!

Volledig uit de schaduw van The Slim Shady! Terwijl vaderlief uit het niets een ...

Sexy Josje laat mini-teaser van stomende videoclip los

We mochten ze in het najaar eens terugbellen, want dan had ze groot nieuws, ...

Hosting door Fraai