De 7 eigenschappen van de ideale man

Stiekem meelezende dames…opgelet! 

Ons is het gelukt, de ideale vrouw aan de haak te slaan. Ok, we hebben er een aantal pogingen en jaren voor nodig gehad, maar dat lag eerder aan onszelf, dan aan iets anders. Toch hebben we ons de afgelopen jaren wel eens afgevraagd, wat nu de eigenschappen van de ideale man zijn. We weten wel dat je daar niet altijd een lijn in kan trekken, dat vrouwen nog wispelturiger zijn dan een bronstige kat en dat elk vogeltje zingt zoals zij gebekt is, maar toch!

We hadden een call-center kunnen inschakelen, enkele frisse jonge heren in de gietende regen enquêtes kunnen gaan laten afnemen of zelf de telefoon oppikken, maar we besloten het anders te doen. We stelden ons eigen panel samen, inclusief de eigen vriendinnen, die ons uit zelfbevestiging dan ook nog eens konden vertellen, waarom ze als een blok voor ons vielen en stelden ze de volgende prangende vraag. Wat zijn nu de 7 belangrijke eigenschappen voor de ideale man. De antwoorden waren verbazingwekkend. Single heren, doe er jullie voordeel mee! De bezitters van een vrouw/vriendin of bijslaapje lezen het ook maar, kwestie van ze te houden en scherp te blijven!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Matthias Schoenaerts (@matthiasschoenaerts) op


De 7 eigenschappen van de ideale man

 1. De ideale man is  bloedeerlijk 

  Open en eerlijk zal de ideale man zijn. Vergeet dus die leugentjes om bestwil, merk je ook maar het minste foutje in de maquillage dan merk je dat op en als ze echt niet staat in dat kleedje, draai je niet rond de pot, maar smijt je het eruit. De ideale man is eerlijk en rechtdoorzee (op één punt na, eigenschap 6 maar dat lees je zo dadelijk nvdr) en daar houden we zelfs bij Whatmatters van.

 2. De ideale man is slim en verstandig

  Natuurlijk vallen vrouwen niet enkel op het uiterlijk. De ideale man is slim en verstandig, heeft wat te vertellen en houdt de vrouwelijke wezens levenslang aan de babbel. Eigenlijk zoeken de meeste vrouwen iemand die hen kan adviseren, bijstaan en begrijpen. DAAROM opteren veel frisse jonge blaadjes vaak voor een net iets oudere bok (Check!). Dus oudere vrijgezellen niet getreurd! Volg een bijscholing, ga op cursus, doe je intelligenter voor met een bril en stop met onzin uit te kramen.

 3. De ideale man gaat niet enkel voor sensatie 

  Stop met elke dag te gaan benjispringen, vergeet de nieuwe telefoons en stop met het opzoeken van adrenaline-kicks, je bent het zwaar aan het verkl***. Vrouwen denken dan al snel dat je je niet kan binden en steeds op zoek bent naar wat nieuws. In het begin is dat allemaal leuk, maar een langdurige relatie zit er op die manier niet in. Als je elke dag op pad bent is de kans op vreemdgaan natuurlijk net ook dat tikkeltje groter dan dat je elke avond aan het bankhangen bent bij het vrouwtje.</

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door S U N N E R Y J A M E S (@sunneryjames) op

 4. De ideale man verkoopt geen drama

  “Save the drama, for your mama”, heren. De ideale man is emotioneel stabiel en standvastig. Een echte man biedt steun, is er op de moeilijke momenten en biedt oplossingen. Ja, jij gaat die kat zoeken, gaat naar de nachtwinkel als het dessert grandioos is geflopt en luistert uren en uren naar haar problemen. Meer nog, als zij volledig door het lint gaat, accepteer je dat, slik je het moeiteloos en blijf je Syberisch kalm, elke keer opnieuw!

 5. De ideale man is knap 

  Het goede nieuws als je eruit ziet alsof er net een camion over je voorhoofd is gedenderd? Schoonheid is subjectief en wat de ene dame mooi vindt, is niet persé de droomprins van een andere dame. Ben je echt spuuglelijk en je weet het? Begin dan flink te sparen, zorg dat je carrière maakt of koop jezelf een Porsche. De meeste dames gaan het ontkennen, maar geloof de Whatmatters redactie maar voor één keer, het kan helpen.

 6. De ideale man had 3 serieuze relaties

  Je mag dus best een verleden hebben als man. Hang echter niet aan haar neus, dat er elke week een andere ravissante deerne in je bed lag en was je een kluizenaar, dan houd je misschien maar ook beter dat feit achter. 3 serieuze relaties en 6 bedpartners heb je gehad in elk verhaal, onthoud dat!

 7. De ideale man heeft gevoel voor humor 

  En nee, dan hebben we het niet over het ‘trek is aan mijn vinger’ niveau. Een écht grappige man heeft een streepje voor. Maar begin alsjeblieft niet met gore moppen, etc, dat werkt dan weer eerder averechts. Af en toe een spitse, humoristische opmerking volstaat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sean Dhondt (@seandhondt) op


Cover: Instagram

You May Also Like

Nike Free X Metcon CR7…jouw ideale trainingsschoen!

Omdat jouw voeten evengoed gesoigneerd mogen worden als die van Cristiano Ronaldo… Een week ...

Bepaal zelf de geur van je aromatherapie essentials l Rainpharma

Jezelf af en toe verwennen? Het mag en het kan. Daarbij komen de producten ...

Katervrije alcohol? Er wordt aan gewerkt!

Nu het weer maandag is kunnen we na de nodige inname van alcohol stellen: ...

Hosting door Fraai