Slecht nieuws! La Casa De Papel seizoen 3 komt er nog niet!

Ze zijn nog volop aan het filmen…

Slecht nieuws voor zij die zich al verlekkerden op uren bingewatchen. Volgens Netflix Nederland zijn ze nog volop bezig met de opnames van seizoen 3 en dat wil natuurlijk zeggen dat het onmogelijk is dat La Casa De Papel eind deze maand al op de streamingdienst zal te zien zijn.

Vanwaar dan de eerste geruchten? Door een nep poster, die toch wel erg echt lijkt. We hadden in al onze enthousiasme beter moeten weten want zowel Netflix als de makers van La Casa de Papel hebben nooit bevestigd dat dit de releasedatum was. Wanneer dan wel, daar hebben we voorlopig het raden naar.

Maar geen slecht nieuws zonder goed nieuws. Hoewel het leek dat het na het tweede seizoen ook helemaal gedaan is, liet Pedro ‘Berlin’ Alonso en maker Alex Pina tijdens het filmfestival van Monaco, waar de cast een Gouden Nimf won voor beste drama-serie, alvast een klein ballonnetje op.

“De uitdaging zal zijn om de personages uit te werken. Die zijn voortaan geen misdadigers meer omdat ze rijk geworden zijn en leiden opnieuw een anoniem leven. We verklappen nog niet te veel over het derde seizoen maar we hadden gedacht om de personages uit te werken door met tijdsfragmenten te werken. We geven onszelf een bepaalde vrijheid wat de tijdsindeling betreft”

Wil dat dan zeggen dat ‘Berlín’, de kwieke overvaller die zich op het einde van het tweede seizoen suïcidaal liet neerschieten terugkeert? “Ik kan helaas niets over het derde seizoen vertellen”, aldus Pedro Alonso maar het lachje dat volgde sprak boekdelen.

Soit…we zijn, meer dan ooit, in blijde verwachting!

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Daarom is een Buffel jouw favoriete wingman! (Video)

Buffelen heeft meteen een andere betekenis… Eerst en vooral, we hebben het niet over ...

Halle Berry toont Instagrammers dat ze nog steeds waanzinnig lichaam heeft

Halle Berry, oftewel de enige actrice die Ursula Andress veertig jaar na haar weergaloze ...

De man achter onze held…Tom Waes

Soho, de wijnbar in Antwerpen op een vrijdagnamiddag. We hadden een uur in onze ...

Hosting door Fraai