Wij volgden Henny Seroeyen in de race naar de 2e plaats in 'Male Fitness Model'-contest in Las Vegas

En daar hadden we veel voor over…
Een paar dagen voor zijn vertrek hadden we nog een leuke babbel bij -110°C! Wat? Zaten jullie in Lapland? Neen…zoals elke toegewijde sportman tegenwoordig kropen we samen in een Cryo Sauna in Brasschaat. Wat voor nu dit heeft? Daar komen we later zeker nog eens op terug maar heel kort verteld wordt gedurende 3 minuten het lichaam blootgesteld aan een temperatuur van -110. Het brutale effect van deze thermische schok is, zegt men, verrassend, levendig en zelfs genezend.  De Cryotherapie-cabine doet het vermoeidheidsgevoel verdwijnen, versoepelt stramme spieren en bevordert eveneens de bloedtoevoer naar alle inwendige weefsels en organen.


Dag Henny, waarom hier?
Omdat je wel denkt te weten en te schrijven wat mannen willen, maar ben je wel een man? Met andere woorden, ik daag je uit om hier met mij in de Cryo Sauna te kruipen voor drie minuten!
Ok! Waarom doe je dit allemaal?
Ik ben in de laatste fase van mijn training voor het wereldkampioenschap ‘Male Fitness Model’ in de Bellagio in Las Vegas…met als doel een top drie plaats en als het kan de winst. Voor minder dan dat ga ik niet! De Europese variant won ik al twee keer en dus wordt het tijd om een stapje hoger te gaan.

Iedereen kan het volgen want je hebt een massa’s aan fans…
Mijn socials draaien inderdaad goed. Instagram is goed voor 130K en ik heb een Facebookpagina van bijna anderhalf miljoen volgers. Het begon allemaal kleinschalig met een eigen persoonlijke account op FB, dat werden er al snel twee en drie (max 5000 vrienden) waardoor ik begonnen ben met een fanpagina. Dit expodeerde. Instagram volgde iets later en begint ook exponentieel te groeien. The Sky is The Limit! (lacht)
Je bent ook acteur (De Buurtpolitie), ik neem aan dat dat je job is?
Eigenlijk zit ik in het leger maar ik ben momenteel drie jaar in loopbaanonderbreking. Het acteren doe ik graag en betaalt de rekeningen maar tegelijk heb ik ook mijn inkomsten uit sponsordeals zoals Olimp Sports Nutrition en sociale media gerelateerde zaken…

Zoals Musically?
Zij hebben me ontdekt via Instagram. Ze willen zich ook meer focussen op fit zijn en zochten ook  iemand gekend door een jonger publiek…ze hebben mij gevonden en ik ben sindsdien ook ambassador van Musically.
We hebben nog 30 seconden voor ons…van ons lijf vriezen…dus nog snel een paar quickies…
Bijrol in Hollywood of wereldkampioen Fitnessmodel? Wereldkampioen!
Hete sauna of Cryo? Cryo
Mooi dom of lelijk slim? Lelijk slim
Mijn ultimate crush is… dat ga ik je niet zeggen…jij kent ze (knipoog)
Dat weet niemand van mij… dat ik onzeker ben!
‘Jullie mogen eruit’…Diana van Cryosauna Brasschaat verlost mij van mijn cryosauna-ontmaagding en zo zit het drie minuten durende interview erop. Uitdaging aangegaan en geslaagd! We spreken af een #cryochallenge te starten en dat ik op mijn beurt een aantal bekende koppen of influencers zoek die dezelfde uitdaging aangaan. Na de contest belden we even met Henny om hem proficiat te wensen…


Henny, well done mate!
Mja, hoewel het een goede prestatie is, ben ik toch lichtjes teleurgesteld.

Een man met ambities!
Ik ben enerzijds wel tevreden met die tweede plaats, maar anderzijds ben ik ook een competitief iemand. Ik was dus heel graag eerste geworden. Volgend jaar ga ik voor het allerhoogste schavotje! Deze tweede plaats levert me wel een ‘pro status’ op, wat wil zeggen dat ze me nu betalen om overal mee te doen, als bleuke op internationaal toneel toch wel een serieuze meevaller en prestatie, niet?


Voilà! Champagne?
Jong, ge weet dat ik niet drink!
Fles voor mij alleen! Soit, merci en we spreken nog wel eens af voor een cryobeurt bij -110°C!
Deal! Voor je vertrekt wil ik zeker nog iedereen bedanken die me afgelopen tijd gesteund heeft tijdens mijn harde voorbereiding! Dat betekende veel voor mij!

Dat is bij deze gedaan! Willen jullie Henny volgen naar een nieuwe gooi op de wereldtitel volgend jaar? Volg dan al zijn avonturen op Instagram! Het filmpje van onze challenge komt er één van de volgende dagen nog aan…een preview kan je HIER bekijken.


 
 

You May Also Like

Eurovision Song: de punten van Whatmatters!

Eerlijk, wie kijkt er nog naar het Eurovisie Song, de homogemeenschap even buiten beschouwing ...

Ontbijten in Vegas met creatieveling Inja van Gastel

“I smell your sweat on my skin…Breakfast in Vegas on cocaine and gin”…Wie kent ...

Exclusief! Dennis Black Magic is Back en wij zochten hem op!

Traditioneel op zondagavond gaan we nog eens door onze mailbox en bekijken we de ...

Hosting door Fraai