Whatmatters zondag-tip: North Sea Beer Festival in Oostende

Ontkateren van Kamping Kitsch doen we onder het motto “Een kater bestrijdt je met bier”

We moeten ons in vieren delen dit weekend. We pendelen constant tussen Spa-Francorchamps, Kamping Kitsch en nu ook Oostende. Daar vindt dit weekend voor de vierde keer al het North Sea Beer Festival plaats. Gelukkig voor ons hebben we redactieleden genoeg die wel een biertje lusten en ons met plezier zullen vertegenwoordigen daar in Oostende.

Bierliefhebbers, zoals wij, kunnen er genieten van meer dan 200 biertjes van dertig verschillende brouwerijen, foodtrucks en muziek van Dj’s of live band terwijl er een gezonde frisse Oostendse zeebries waait.

Je weet dus wat doen vandaag…uit je nest of sofa en richting Splendid Leopoldpark (naast het Kursaal). Let wel op…zorg dat je een BOB mee hebt…drinken en rijden gaan niet samen en we zouden niet willen dat de weekendkostgangers straks uren in de file moeten staan omdat jij je auto tegen halvelings geparkeerd hebt op de E40.

Kaarten en info? Vind je HIER!


Foto’s: Kim Vanbesien via site North Sea Beer Festival

You May Also Like

Culinair leven in de brouwerij: BREW and STEW

Weet je nog niet wat doen volgend weekend? Stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen (2018) ...

Welke wijn, bij welk gerecht?

Ondanks het feit dat ik in een niet zo ver verleden eens een 5-daagse ...

Zeeuws ‘Inter Scaldes’ is Nederlands beste restaurant

De Nederlandse tegenhanger van Peter Goossens’ Hof van Cleve scoort eveneens 19,5/20 in Gault & ...

Hosting door Fraai