Whatmatters zondag-tip: North Sea Beer Festival in Oostende

Ontkateren van Kamping Kitsch doen we onder het motto “Een kater bestrijdt je met bier”

We moeten ons in vieren delen dit weekend. We pendelen constant tussen Spa-Francorchamps, Kamping Kitsch en nu ook Oostende. Daar vindt dit weekend voor de vierde keer al het North Sea Beer Festival plaats. Gelukkig voor ons hebben we redactieleden genoeg die wel een biertje lusten en ons met plezier zullen vertegenwoordigen daar in Oostende.

Bierliefhebbers, zoals wij, kunnen er genieten van meer dan 200 biertjes van dertig verschillende brouwerijen, foodtrucks en muziek van Dj’s of live band terwijl er een gezonde frisse Oostendse zeebries waait.

Je weet dus wat doen vandaag…uit je nest of sofa en richting Splendid Leopoldpark (naast het Kursaal). Let wel op…zorg dat je een BOB mee hebt…drinken en rijden gaan niet samen en we zouden niet willen dat de weekendkostgangers straks uren in de file moeten staan omdat jij je auto tegen halvelings geparkeerd hebt op de E40.

Kaarten en info? Vind je HIER!


Foto’s: Kim Vanbesien via site North Sea Beer Festival

tcoc

You May Also Like

De LED verlichte fles van Belvedere: Midnight Saber

Is het omdat we tegenwoordig een pak minder vaak op stap gaan dan vroeger, ...

Mayweather vs McGregor: Let's get ready to Rumbleeeeeeeeee!

Bam! We gaan boksen! Lang heeft hij niet van zijn pensioen genoten. Dekselse Floyd Mayweather is ...

Boek nu al je ticketje voor AfrikaBurn 2018!

Fan van Zuid-Afrika? Terecht als je de verhalen mag geloven. Prachtige natuur, wilde dieren ...

Hosting door Fraai