Whatmatters Real Estate: Villa uit 1910 haalt Hollywood naar Brasschaat (4.900.000€)

We hebben een klein vermoeden dat ondanks de droogte de tuin hier wel gesproeid is…

Terwijl het gras bij ondergetekende ondertussen even geel ziet als een citroen lijkt het in het Domein Beukenhof alsof het dagenlang geregend heeft. Wonen in het groen dus…

Het domein is een uit begin 1900 daterende monumentale kasteelvilla met een fraai aangelegde parktuin van 50.000 vierkante meter inclusief een prachtige vijver. De villa is halverwege de jaren ’90 volledig gerenoveerd met behoud van vele authentieke elementen en uitgebreid met een nieuwe vleugel.

Via de dubbele voordeur betreedt u een majestueuze inkomhal op ingelegd marmer met een gebogen trap. Op de begane grond is een bibliotheek op parket met een gezellige open haard, een ruime woonkamer op parket met open haard, een intiem ingerichte keuken en een aparte eetkamer op parket. De diverse vertrekken hebben allen een prachtig zicht op de tuin en geven uit op meerdere terrassen. Tevens is er een groot inpandig zwembad met alle denkbare faciliteiten.

Op het eerste verdiep vinden we een masterbedroom met dressing en badkamer, een slaapkamer met badkamer en een grote familyroom met opnieuw een open haard. Ook op het tweede verdiep vind he 2 slaapkamers met ieder een eigen badkamer.

Verder bestaat de villa ook nog over een mooie wijnkelder, een waskelder en een garage voor drie auto’s.

Meer info of een bod? Doe je HIER.

Bron: Immoweb

You May Also Like

Kunst maar weinig budget? Huren!

Kunst met een grote K is niet goedkoop, maar om een stijlvol werkje tegen ...

Xapron: leder voor de keukenprins

De keuken? Vrijwel onbekend termijn voor de Whatmatters redactie. Maar stel dat we ons ...

Whatmatters gaat met de Thule Subterra op pad!

Terwijl Jens zijn laatste dagen in Ibiza spendeert, is hij ongetwijfeld al op zijn ...

Hosting door Fraai