Whatmatters Real Estate: Dallas Mansion met waterpretpark ($28.000.000)

En dat is nog niet alles…

Voeg er op het landgoed van 18.000M2 ook nog een bowlingbaan, indoor basketplein dat ook kan dienen als nachtclub, tennisbaan,…bij.

Het perceel bestaat uit twee met elkaar verbonden mansions in Franse stijl. The Mainhouse, vol marmer is eentje die pure luxe uitademt en waar verborgen trappen en verborgen kamers achter boekenkasten je tot exclusieve plekjes in huis brengt.

The fun house, is wat de naam al doet vernoemen vooral het gedeelte op het domein dat je doet ontspannen. Bowlen, gamen, basketten of gewoon een dikke party in je eigen gebouwde nachtclub houden, hat kan er allemaal.

En dan heb je natuurlijk nog het entertainment gedeelte buiten. Een zwembad met waterpark dat maar liefst 3 miljoen liter water nodig heeft, inclusief glijbanen en animatiesystemen, tennisveld,…etc dat maar liefst een dikke 10 miljoen dollar gekost heeft. En dan hebben we nog niet eens berekend hoeveel de watermaatschappij aangerekend heeft natuurlijk.

Soit…een koopje? Wél…het staat sinds 2016 op de markt en is ondertussen gezakt in vraagprijs van $32.000.000 naar $28.000.000. Iets in ons zegt dat je met een bod van $25.000.000 alvast kortbij de sleutel van deze fantastische mansion in Texas bent.


Credits: Y+A Real Estate & Asset Management

Unibet

unibet

You May Also Like

Empanada om van the smullen: TOTA

Argentijnse voetballers kennen we bij de vleet, maar de keuken … Nee, op dat ...

Beleef World War II in een Mustang

Uiteraard kan je je tijdens een lange vlucht wentelen in de luxe van First ...

Champagne, Prosecco of Cava? We leggen het even uit

Wij mogen ons gerust kenners noemen. Nu ja, kenners is misschien is het een ...