Verser dan bij 'The Rock' zal je vis niet geserveerd worden

Zanzibar…heerlijk vertoeven…

Voor de aardrijkskundige leken onder ons…Zanzibar of Unguja is een eiland aan de oostkust van Afrika dat behoort tot Tanzania. Samen met het nabijgelegen eiland Pemba vormt het eiland de semiautonome staat Zanzibar. De eilanden Zanzibar, Pemba en Mafia worden soms de Specerijeneilanden genoemd. Het exotische land heeft als belangrijkste bronnen van bestaan specerijen (waaronder kruidnagel, nootmuskaat, kaneel en peper) en uiteraard het toerisme. Zanzibar is de enige streek waar de rode franjeaap voorkomt. Fauna, Flora, exotisch weer, hagelwitte stranden, glashelder water en lekker eten…wat moet je meer hebben?

Wél…er is nog iets wat je meer kan hebben en het helemaal af maakt. Een fantastisch restaurant op een unieke locatie, zowaar een “coral outcrop”.

Je kan ‘The Rock’ te voet of per boot bereiken naargelang eb of vloed. Verse vis, schaaldieren,…net gevangen uit de Indische Oceaan waarin je net bent gaan zwemmen staan er op de kaart. Mocht je ooit in Zanzibar terechtkomen, vergeet dan niet te reserveren via de SITE. Een must do…als we TripAdvisor mogen geloven!

Bron: Pure Luxe
Foto’s: The Rock

You May Also Like

AM Club 3

3 keer nieuwe nightlife

De tijd van de megadiscotheken en clubs mag dan wel voorbij zijn, dat wil ...

World's End Rum: Goud in Berlijn

Rum, eerlijk? We kennen er niets van bij Whatmatters. Veel meer dan het feit ...

Whatmatters zoekt vrouwelijke SINGLES!

Heren, voor jullie van de daken gaan schreeuwen dat we ons schuldig maken aan ...

Hosting door Fraai