Topfotograaf Frank De Mulder zet knappe zelfzekere vrouwen boven de 40 voor de lens…en terecht! (Video)

“Be yourself is the new sexy!” 

Om even bij stil te staan. Ook wij doen er een stuk aan mee en leveren jullie dagelijks mooie dames die we halen van platformen als Instagram. Gelukkig laten we af en toe ook wel een knappe dame boven de 40 zien die niet misstaat tegenover al dat jong (en dikwijls misschien wel fake) geweld.
Een held! Zo zullen vele dames en vooral diegene boven de 40 Frank De Mulder, topfotograaf van dienst, benoemen. De man laat op zijn sociale media een video los met een sterke boodschap.

‘Veel vrouwen in hun veertiger jaren zijn onzeker over hun lichaam…onterecht!’ laat hij weten. Vooral Instagram maakt dat velen zich spiegelen aan de vele schoonheidsidealen die worden voorgesteld. Compleet fout want Instagram is een ‘Fake Business’ en erg onpersoonlijk.  ‘Er wordt amper nog gecommuniceerd en er wordt constant content gepost met de bedoeling zoveel mogelijk aandacht te vergaren,…uren training, leven op sapjes en jawel, photoshop…dit is de nieuwe standaard’, aldus een geïrriteerde fotograaf.

‘Filters, vals haar, valse lippen, valse borsten, eyelashes,…en iedereen die iedereen kopieert,…weg authenticiteit!’ Met dit in het achterhoofd fotografeerde Frank vier knappe dames boven de 40 op een zo natuurlijke eenvoudige manier waarbij hun ziel en persoonlijkheid de bovenhand nemen.

“I want our business to be restored. A good image is one that generates emotions. Emotions are eternal, looks vanish.”

Amen!


MODEL FOR ONE DAY, BE YOURSELF IS THE NEW SEXY from frank de mulder photographer on Vimeo.
Cover: Printscreen
Credits: Frank De Mulder
 

 

You May Also Like

Emily van Tongeren: Miss Talent en wij weten waarom!

Miss Nederland, ja, dat stelt nog wat voor. Misschien moeten we daar in België ...

Leeuwin Lio houdt van dieren en modellenwerk…

Hoe we bij haar terecht gekomen waren? Goede vraag, gewoon toevallig eigenlijk. Af en ...

Whatmatters On Tour: Met nieuwe Jeep Cherokee naar Monaco

Leven als God in Frankr….euh Monaco! Gewichtsverlies van 90 kilogram en een neuscorrectie. Dat ...

Hosting door Fraai