Sara Underwood gaat het liefst door het leven zonder…

Ondergoed…

De 34-jarige voormalige Playmate is op vakantie en dat hebben haar volgers geweten. De ene na andere foto laat thermometers spontaan ontploffen en de civiele bescherming is opgeroepen om water uit te delen omwille van de hitte die hittegolf Sara veroorzaakt.

Een reddingsvest, een paar handen, olifant, knie of een subtiel aangebracht gephotoshopt tekeningetje, meer heeft ze niet nodig om haar posts in de vrije en wondermooie natuur net Instagram-proof te maken! Laat duidelijk zijn dat dit model ons al een jaar of 12 wekelijks mooi blijft verrassen…een blijvertje…

Unibet

unibet

You May Also Like

MTV-award voor knapste deerne gaat naar mevrouw Sean Dhondt

Hallowkes…dat was het enige wat we nog gestameld kregen als we Allison Scott, de ...

Nieuwe zomertrend: dames dragen bikini's ondersteboven

De temperatuur stijgt de dames naar het hoofd… Veel zotter moet het vandaag niet ...

Van Lima naar Californië: Denise Schaefer!

Californië. Zon, zee, strand en vooral beach babes. Veel meer schiet er ons niet ...