Sara Underwood gaat het liefst door het leven zonder…

Ondergoed…

De 34-jarige voormalige Playmate is op vakantie en dat hebben haar volgers geweten. De ene na andere foto laat thermometers spontaan ontploffen en de civiele bescherming is opgeroepen om water uit te delen omwille van de hitte die hittegolf Sara veroorzaakt.

Een reddingsvest, een paar handen, olifant, knie of een subtiel aangebracht gephotoshopt tekeningetje, meer heeft ze niet nodig om haar posts in de vrije en wondermooie natuur net Instagram-proof te maken! Laat duidelijk zijn dat dit model ons al een jaar of 12 wekelijks mooi blijft verrassen…een blijvertje…

tcoc

You May Also Like

Zusjes Bella en Gigi Hadid in mediastorm na deze pikante foto in Vogue!

De kans dat er in je familie een Victoria’s Secret Angel zit is zo ...

"IMPRESSED" door 2EMPRESS

Het gaat hard voor Charline en Justine, de dames achter 2EMPRESS. Tomorrowland, Dubai, Mexico, ...

Het goud van The Black Tape Project!

Wie GOUD zegt, denkt in ons Belgenlandje meteen aan Bazart, of zijn wij de ...

Hosting door Fraai