Relatietip: Bouw je eigen mancave!

No girls allowed!

Zelfs mannen in een gelukkige relatie hebben af en toe nood om eens lekker single te zijn. Begrijp ons niet verkeerd, we geven hier geen tips om stiekem Tinder op je smartphone te installeren en nog stiekemer naast de pot te gaan pissen maar we doelen meer op een avondje ‘ouwehoeren’ onder mannen…vrij vertaald…lullen over voetbal, vrouwen, de nieuwste Porsche of de F1 Grand Prix van Spa-Francorchamps. En waar kan je dit het best doen? Correct…je eigen mancave! Een plaats waar je in alle privacy (lees als: een ruimte waar vrouwen niet zonder voorafgaandelijke toestemming mogen komen) kan ontsnappen aan de dagelijkse realiteit, alleen of met vrienden.

Voordeel van een mancave…je hoeft je niet in te houden en je hebt alvast geen last van vervelende alcoholcontroles (drinken en rijden mag trouwens NIET!) of lang op zich laten wachtende taxichauffeurs. Je weet dus wat te doen…zoek een vrijstaande kamer in huis en ga aan de slag.

Uiteraard moet een mancave een verlenging zijn van je persoonlijkheid en is het stoerder dat je er je eigen touch aan geeft en zelf, al is het minimaal, de handen uit de mouwen steekt. Wij bij de redactie van Whatmatters hebben twee linkerhanden maar met de nodige tools en het juiste gereedschap kom je al een eind ver!

Wat moet er dan in een mancave staan?

Wat je interesses ook…er hoort altijd een drankje bij. De bar is dus het eerste waar je aan denkt bij het inrichten van een mancave. Sommige kiezen voor een grote bar die een centrale plaats in het interieur inneemt, anderen vinden de bar vooral functioneel om drankjes in te schenken en laten de ruimte liever aan andere dingen. Een home cinema, een pooltafel, dartsbord, pokertafel,  kickertafel,…en uiteraard een stoere bank.

Let wel op…het is verstandig om de mancave niet helemaal vol te proppen. Een mancave waar je het gevoel hebt als sardientjes op elkaar te zitten kan claustrofobische gevoelens oproepen. Je moet natuurlijk kunnen bewegen en op het gemak een drankje kunnen nuttigen zonder dat je elkaar voor de voeten loopt.

Heb je inspiratie nodig voor je eigen mancave? Neem dan zeker een kijkje op Pinterest of hou onze Tags op Whatmatters in het oog! Doen!

Cover en foto’s: Pinterest

You May Also Like

Show me HAVN!

  Dat we het nog nooit over HAVN gin hebben gehad bij Whatmatters is ...

We krijgen niet genoeg van de jerrycan bars

Nu hebben we in het verleden wel meer jerrycans de revue zien passeren en ...

Als het net dat tikkeltje meer mag zijn: Sharon Grobben

Wie bij modellen onmiddellijk denkt aan een graatmager exemplaar die heeft het mis. Modellen ...

Hosting door Fraai