Pijnlijk…jongedame rijdt splinternieuwe Ferrari naar de verdoemmenis (Video)

Zeg maar niet te gauw…

“First time driving a Ferrari. This truly is the most amazing feeling.”…haar woorden waren nog niet koud of ‘the most amazing feeling’ werd ‘the worst nightmare’. Het eerste ritje met haar Ferrari 458, met een prijskaartje inclusief invoerrechten naar het land van de rijzende zon van zo’n 300.000€, werd tegelijk ook het laatste van deze Chinese vrouw.

Uiteraard zijn er verzachtende omstandigheden…het regende…en zal hopelijk de (on)fortuinlijke dame in kwestie nog wel goed verzekerd zijn, maar dat maakt het natuurlijk niet minder pijnlijk. We zijn alvast benieuwd of de fabriek in Maranello ondertussen een nieuw order heeft ontvangen…misschien moeten ze een cursus ‘Ferrari-rijden-bij-nat-weer’-optie cadeau doen?


Cover: YouTube

You May Also Like

Kind bestuurt Ferrari 488 Spider op Nederlandse snelweg

Jong geleerd is… Oud gedaan? Ook wij hebben als kleine jongen ooit leren rijden ...

Geduld…hét woord voor zij die een Tesla 3 besteld hebben

Eens je met een Tesla 3 geredden hebt, wil je geen andere auto meer, ...

De Kerstman is er vroeg bij dit jaar: Drie Victoria's Secret Angels uit de kleren

Dear Santa… Alsof hij onze gedachten kon lezen, heeft de oude man uit Lapland ...

Hosting door Fraai