Pijnlijk…jongedame rijdt splinternieuwe Ferrari naar de verdoemmenis (Video)

Zeg maar niet te gauw…

“First time driving a Ferrari. This truly is the most amazing feeling.”…haar woorden waren nog niet koud of ‘the most amazing feeling’ werd ‘the worst nightmare’. Het eerste ritje met haar Ferrari 458, met een prijskaartje inclusief invoerrechten naar het land van de rijzende zon van zo’n 300.000€, werd tegelijk ook het laatste van deze Chinese vrouw.

Uiteraard zijn er verzachtende omstandigheden…het regende…en zal hopelijk de (on)fortuinlijke dame in kwestie nog wel goed verzekerd zijn, maar dat maakt het natuurlijk niet minder pijnlijk. We zijn alvast benieuwd of de fabriek in Maranello ondertussen een nieuw order heeft ontvangen…misschien moeten ze een cursus ‘Ferrari-rijden-bij-nat-weer’-optie cadeau doen?


Cover: YouTube

Unibet

unibet

You May Also Like

Blanco bike

Stijlvolle wieltjes

  Hipsters weten het al langer, een goede fiets moet naadloos bij je imago ...

Wij hebben een hoge dunk van Charly Jordan!

Wij kenden maar één Jordan, Michael, zowat de grootste basketballer aller tijden. Maar die ...

Populairste vrouw op Tinder heet…Jazz Egger

Wie zegt de naam Jazz Egger iets? Wel, dit gaat misschien een belletje doen ...