Onze Miss Laura Oliveira Granja gaat nu ook voor het kroontje van Miss België

En voor ze helemaal bekend is, gaan we nog snel voor een kort interview…

Mensen die ons al lang volgen weten dat wij ondertussen ook zelf een eigen missverkiezing hebben in samenwerking met Ocean Couture. Onlangs nog werd Saina Picavet verkozen tot onze tweede ‘Face of Ocean Couture by Whatmatters’ en trad ze in de voetsporen van Laura Oliveira Granja, onze allereerste Miss. Dat het een druk jaar mocht zijn met ongelooflijk veel opportuniteiten is een statement geworden. Shows en zelfs TV-optredens volgden elkaar in sneltempo op…tot nu…nu gaat ze voor de volle 100% de strijd aan voor het enige echte kroontje van Miss België…wij zochten haar nog eens op…

Dag Laura…vertel eens…hoe is het met je?

Druk, druk, druk! Maar toch goed bezig denk ik. Afgelopen weken heb ik 7/7 gewerkt. Ik probeer mijn job te combineren met modellenwerk, bloggen en nu nog mijn deelname aan Miss België!  

Wat verwacht je van Miss België?

Ik verwacht heel veel leuke ervaringen, uitstapjes en leerrijke momenten. Waarschijnlijk ook wel stresserende momenten naar de finale toe, omdat ik heel perfectionistisch ben. Verder hoop ik hier nieuwe en mooie vriendschappen aan over te houden.

Over vriendschappen in de missenwereld komen we zo dadelijk nog even terug maar wat zou voor jou een geslaagde campagne zijn?

Ik zal ineens maar een oproep doen hé! Ik organiseer zelf een fashion event op JARDIM in Antwerpen voor het goede doel, de datum maak ik later nog bekend. Als kandidate Miss België steun ik de non-profit organisatie Hope For The Children. Voor mij is het een geslaagde campagne als er veel volk aanwezig zou zijn én ik een mooi bedrag kan schenken aan het goede doel. De opbrengst gaat naar de verdere uitbouw van het lokale onderwijs in Cambodja. De boodschap is dus: met z’n allen komen!

Zo kennen we je helemaal! Mooi! Jij bent lief voor de wereld maar is de wereld ook lief voor jou? Is het een en al friends of is er toch wat jaloezie onder de kandidaten?

We zijn nu een maand voor de provinciale verkiezing van 9 september en ik voel dat de druk onder de kandidates om te presteren wel groter wordt. Ik heb nog niet super veel jaloezie ondervonden, in mijn provincie (Antwerpen) ben ik zelfs aangenaam verrast dat iedereen ekaar helpt en tips geeft. Gelukkig maar, want ik hou er niet van om vijandig te zijn tegen elkaar.


Wie van je concurrenten is de grootste concurrent?

Ik kan geen namen noemen, maar mijn grootste concurrent zal degene zijn die een even hard doorzettingsvermogen als mij heeft en haar uiterste best zal doen om de verkiezing te winnen 😉

Waarom zou jij de ideale Miss België zijn?

Ik denk om verschillende redenen. Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn altijd lachen, ik heb een heel vlotte babbel, ik sta positief in het leven en ik ben vastberaden.  Als ik iets wil, ga ik er 200% voor en doe ik mijn uiterste best. 

Door mijn ervaringen als model sta ik op sommige vlakken al verder als andere kandidates. Ik kan heel goed voor publiek spreken, heb geen podiumvrees en door de ups & downs die ik al heb meegemaakt, sta ik sterk in mijn schoenen. Model zijn is een harde wereld, maar het is het wel waard.

Daarnaast ben ik ook goed in talen. Ik spreek goed Frans, Engels, een beetje Portugees en Spaans.

Heb je al een idee hoe je je zal onderscheiden tijdens de live show?

Tuurlijk! Daar heb ik al lang over nagedacht (lacht). Maar dat ga ik lekker niet verklappen. Je moet komen kijken hé, dan zal je het wel zien! Zondag 9 September in het Plopsa Theater in de Panne om 15u!

Ok! We komen af! Wat is het eerste wat je zou doen als Miss België?

Een groot feest houden! Als ik Miss België zou winnen, komt dat zeker niet alleen door mezelf maar ook door iedereen die me steunt in dit avontuur zoals vrienden, familie, kennisen, sponsors, collega’s op het werk,… Ik zou allereerst deze personen in de bloemetjes willen zetten en wat de toekomst brengt zien we wel!


Heb je geen schrik voor je relatie? Missen en hun vriend…

Nee totaal niet. Ik ben heel down-to-earth. Moest ik ver geraken in de verkiezing ga ik zeker niet vanuit de hoogte doen. Mijn vriend is ondertussen wel al wat gewoon ook :). Ik krijg vaak aandacht van het andere geslacht, maar hij weet dat hij zich geen zorgen hoeft te maken.

Hij zal het graag horen! We kennen hem ondertussen ook en het is gewoon ne toffe kerel ook! Keep him! Ander vraagje…hoe kunnen we je steunen?

SMSEN, SMSEN en nog eens SMSEN !!! Door een bericht te sturen met MA14 naar 6665 stem je op mij. Je kan meerdere sms’en sturen wat als meerdere stemmen telt. Stemmen van het publiek zijn heel belangrijk omdat het voor 1/3 van de punten meetelt!

Naast stemmen verzamelen kan je me ook steunen door een soepzakje te kopen. 1 zakje = 5 euro. Dit gaat naar Hope For The Children. Als kandidate Miss België wil ik me zeker inzetten voor het goede doel.

Als laatst doe je me ook een groot plezier door naar de show te komen kijken op zondag 9 september in het Plopsa Theater in De Panne! Het zou fijn zijn moest ik die dag veel vrienden en fans bij me hebben die komen supporteren voor mij. Tickets kan je via mij bestellen trouwens. Hopelijk tot dan!

Voor we afsluiten, een zakje snoep kopen en een sms’je sturen…hebben we nog een paar quickies voor je…

Badpak of bikini…Bikini
De mooiste Miss België uit het verleden is…Annelies Törös, vanbinnen én vanbuiten.

Ik kijk het meest op naar…Will Smith, omdat hij hard heeft gewerkt voor zijn carrière en daarnaast ook heel veel geld heeft gedoneerd aan goede doelen. Samen met zijn vrouw heeft hij heel wat achtergestelde gebieden geholpen door lokale scholen te verbeteren en te ondersteunen op verschillende vlakken.

Merci Laura en alvast hééééél veeleer succes! En onthou waar het allemaal begonnen is hé! (grapje!)

 

Credits foto’s:
– Laura Oliveira Granja
– Miech Rolly
– Le Beau Courally
– Pinko
– Julien Lrvr
– My Wish Dendermonde
– Kevin Swijsen 

You May Also Like

Maike Beunk, de ravissantste fashionista der Lage Landen!

Hallo Moeder! Deze twee woorden rolden ietwat verlegen over onze lippen toen we op ...

Hier is de volledige en overheerlijke Victoria’s Secret Fashion Show (video)

Beter kunnen we de kerstvakantie niet inzetten… “The artists. The wings. The everything. Relive ...

De dansende krullenbol van Rony Correa

Het is ondertussen bekend, we hebben bij Whatmatters de dansmoves van een reumapatiënt zonder ...

Hosting door Fraai