"Oh Mijn God"…Vijf gekende grietjes 'vant padje' naar het klooster!

Dag seks, dag feestjes, dag shoppen, dag Instagram,…welkom Heilige Maagd Maria? 

Noem een paar programma’s waar jonge dames wel eens volledig van het padje gaan en in geen tijd rolt er Temptation Island en Shopping Queens over de lippen. Op Temptation Island draait alles om verleiden, seks en feesten en bij Jani’s Shopping Queens om de duurgevulde kleerkasten van dames die van onze Vlaamse stijlgoeroe moeten proberen met een beperkt (?) budget een outfit bij elkaar te shoppen.

Heel lang heeft VIJF dus niet moeten vissen in zijn pool van Vlaamse meisjes die zweren bij feesten, shoppen, seks en overload aan aandacht op sociale media. Zo stuurt het vijf gevangen visjes bij wijze van experiment voor drie weken in een katholiek slotklooster. Een leven zonder alcohol, sigaretten, make-up, smartphones én vooral tijd voor geloof, bezinning, vrijwilligerswerk en een zoektocht naar het rechte pad.

Het programma met de toepasselijke naam “Oh My God” zal vanaf september te zien zijn. En wie zijn de (semi-) bekende dames die voor het leven als non gaan?

1 Verleidster Chloë (21) uit Temptation Island…
De ‘goed voorzien van oren en poten’ Chloë dook samen met “Sorry mama” Kevin in de nest in het zwoele Thailand en liet zien waarom zij als verleidster naar het eiland van verderf vertrokken was. Uiteraard is er van Kevin ondertussen al lang geen sprake meer en bestaat haar leven uit zien en gezien worden op sociale media.

Shopping Queen en make-up artieste Zoë (20)

Zoë is verslaafd aan Gucci en om deze Italiaanse designkleding te kunnen veroorloven klust ze vooral bij in de horeca…of doet ze beroep op haar mama, vriend en zelfs schoonma. We zijn alvast benieuwd of deze (Golddigger?) Shopping Queen zich kan aarden in een nonnenkleed van Vaticaanse makelij.

Party animal Kyara (19)

Wie wel eens de dansbeentjes strekt in Antwerpen heeft ongetwijfeld Kyara al wel eens ontmoet. Tegenwoordig werkt ze Sunset Beach en The View in Antwerpen. Het leven van Kyara draait rond feesten, werken, drinken, dansen en eten. Kyara woont bij haar mama, maar is alleen thuis om te slapen en haar kleren te laten wassen en strijken. Van vast werk of een diploma ligt Kyara niet wakker, al wil ze ooit nog wel “iets met bejaarden” doen…

Hartenbreekster Yasmine (21)

Haar intrede in het klooster begint alvast met drie ‘weesgegroetjes’. Zo leerde iedereen Yasmine niet alleen kennen van haar deelname aan Temptation Island, maar ook als diegene die nog stiekem getrouwd was toen ze naar Thailand vertrok. Een zonde…ook al zou het huwelijk zo goed als voorbij zijn geweest bij vertrek. Na de opnames gaf ze het nog een tweede kans…doch is het huwelijk ondertussen definitief ‘gestrand’. Tijd voor bezinning?

Dansende shopping Queen Lana (30)

Met haar dertig de oudste van de olijke bende. Ze is orthopedagoge van opleiding maar leeft al jaren van het dansen in discotheken. Lana is een opvallende verschijning die houdt van aandacht. Ze heeft een moeilijke jeugd gehad: ze is geboren in de gevangenis uit een moeder die aan heroïne verslaafd was, maar kwam uiteindelijk terecht bij een liefdevol pleeggezin. Ze nam deel aan Shopping Queens, waarin ze de andere kandidaten waarschuwde met een “watch out bitches” en pronkt graag met haar dressing met handtassen die duizenden euro’s kostten. Of ze ooit echt gelukkig zal zijn, weet ze niet. In afwachting draait haar wereldje rond mooi zijn en aandacht krijgen.

Een bericht gedeeld door VIJF (@zovijf) op


Cover: Instagram Vijf

You May Also Like

Nata Lee, Ruslands must see!

Een spionne?  Op Instagram vind je haar als Natalee.007. Wordt ze door de KGB ...

Georgia Ansell? Dan weten wij het wel!

Geef ons Georgia Ansell en wij weten het well… In theorie natuurlijk, want in ...

Hosting door Fraai