Nog geen abonnement? Zlatan belt supporters LA Galaxy zelf op!

Wat een held!

Zij die nog twijfelen of ze hun abonnement nog zouden verlengen bij LA Galaxy kunnen mogelijk rekenen op een memorabel telefoontje. Niet de PR-dienst van de club maar ene Zlatan Ibrahimovic, de superheld van het team, belt de supporters eigenhandig op om hen naar het stadion te krijgen.

Is er trouwens een reden om je abonnement niet te verlengen? Tenzij je een megafoon bent van Jelle Van Damme die LA Galaxy ondertussen terug geruild heeft voor Royal Antwerp Football Club, is er geen reden. Met Zlatan is het altijd ambiance daar in Los Angeles. Wij zouden het alvast weten moesten we in het mondaine Beverly Hills wonen…


Cover: Twitter

You May Also Like

Karl Lagerfelds vijf meest opmerkelijkste uitspraken…

RIP Karl… Karl is niet meer, de extravagante iconische couturier en bezieler van onder ...

Daarom is een Buffel jouw favoriete wingman! (Video)

Buffelen heeft meteen een andere betekenis… Eerst en vooral, we hebben het niet over ...

Hosting door Fraai