Marisa Papen steekt naakt de draak met Saint-Tropez (NSFW)

 Je deteste…

Geen bling-bling voor Marisa Papen. Hoewel de mondaine havenstad aan de Franse Rivièra enorm mooie plekjes heeft om fantastische foto’s te trekken gaat ze er het liefst in een grote boog rond. Opvallen in dure wagens, met dure kleding, dure juwelen, patserige boten, veel te dure koffie op een terras…het is niet aan Marisa besteed.

Toch liet ze zich overhalen om samen met fotograaf Werner Stoltz een trip van Antibes naar Cannes naar Saint-Tropez te maken in een fantastische Morgan. Naakt lopen door op de glamoureuze kaai, naakt een koffie drinken op het bekendste terras van Saint-Tropez, stiekem een Mega-jacht beklimmen, douchen en een duik in de Middellandse Zee nemen en voor de rest enkel gehuld zijn in een expensive beach towel en lopen op expensive slippers…

Alleen Marisa komt hiermee weg! Het verhaal en alle foto’s vind je HIER!


Credits: Marisa Papen/Werner Stoltz
 

Unibet

unibet

You May Also Like

Ex on the Beach DD is terug en wel met deze bekende gezichten!

DD staat niet voor de gemiddelde cupmaat, wat overigens best zou kunnen kloppen, maar ...

Girl Next Door: Charlotte De Deken

Hoogtijd om nog eens rubriek van onder het stof te halen die er echt ...

GIRL NEXT DOOR: JONI BEYERS

Whatmatters zou Whatmatters niet zijn als wij ook eens geen toffe, interessante en schone ...