Marisa Papen steekt naakt de draak met Saint-Tropez (NSFW)

 Je deteste…

Geen bling-bling voor Marisa Papen. Hoewel de mondaine havenstad aan de Franse Rivièra enorm mooie plekjes heeft om fantastische foto’s te trekken gaat ze er het liefst in een grote boog rond. Opvallen in dure wagens, met dure kleding, dure juwelen, patserige boten, veel te dure koffie op een terras…het is niet aan Marisa besteed.

Toch liet ze zich overhalen om samen met fotograaf Werner Stoltz een trip van Antibes naar Cannes naar Saint-Tropez te maken in een fantastische Morgan. Naakt lopen door op de glamoureuze kaai, naakt een koffie drinken op het bekendste terras van Saint-Tropez, stiekem een Mega-jacht beklimmen, douchen en een duik in de Middellandse Zee nemen en voor de rest enkel gehuld zijn in een expensive beach towel en lopen op expensive slippers…

Alleen Marisa komt hiermee weg! Het verhaal en alle foto’s vind je HIER!


Credits: Marisa Papen/Werner Stoltz
 

You May Also Like

Whatmatters Goes Out: Onze weekendtips!

BAL en dansen…Voor we onze balkleren en balschoenen aantrekken eerst een korte verduidelijking…BAL staat ...

Waar is dat blondje? HIER is dat blondje!

In onze zoektocht naar interessante potentiële kandidaten voor een interview botsten we op een ...

Wij zeggen 'JA' tegen gluten!

Vegan, glutenvrij,… het zijn termen die ons de laatste tijd maar al teveel rond ...

Hosting door Fraai