Kim Kardashian nam XTC tijdens beruchte sekstape

“Je zag mijn kaken trillen!”

Open en bloot…zo kennen we Kim Kardashian niet alleen letterlijk, nu ook figuurlijk. In de aflevering van ‘Keeping Up with the Kardashians’ die afgelopen zondag werd uitgezonden in de VS vertelde ze zonder schroom dat haar sekstape met Ray J opgenomen is nadat de realityster onder invloed was van XTC.

De 38-jarige vrouw van Kanye West, of moeten we Yé zeggen, vertelde dit tijdens de uitzending aan ex-schoonbroer Scott Disick en haar halfzusje Kendall Jenner. “Absoluut, dat weet iedereen. Je ziet de hele tijd mijn kaken trillen.”, liet ze vallen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Dat Kim geen al te goede herinneringen heeft aan haar drugsgebruik is duidelijk. Ze deed het twee keer met fatale afloop. “Ik nam één keer xtc en ik trouwde. Ik deed het nog een keer en ik maakte een sekstape. Er gebeurde alleen maar nare dingen.” Kendall, het knappe halfzusje en Victoria’s Secret model reageerde verbaasd op deze bekentenissen. “Kendall heeft er echt geen idee van. Ik heb een wilde periode gehad, in mijn latere tienerjaren. Zo ben ik nu niet meer. Maar ik heb nog wel lol, begrijp me niet verkeerd. Ik hou nog steeds van een feestje.”

Soit…waar is dat feestje?

You May Also Like

Dit is het bloedmooi nieuw lief van Stoffel Vandoorne!

Nu we toch in Monaco zijn, kunnen we evengoed een beetje TV-Story en Dag ...

Heel Instagram lijkt te squatten…

En dat vinden wij erg… Niet dus, tenzij we dit zelf moeten doen want ...

Opgelet! Nieuwe update WhatsApp kan je schaamrood op de wangen bezorgen…

Krijg je wel eens een sexy getint gifje?  Let dan maar goed op nadat je ...

Hosting door Fraai