Whatmatters Weekend Tip: Kamping Kitsch Club

Het grootste verkleedfestival van de Benelux opent zaterdag zijn deuren!

Zaterdag 25 augustus is het zover! in Kortrijk zullen meer dan 100 artiesten hun opwachting maken over 9 verschillende podia. Nieuwkomers dit jaar zijn de “Patser” stage. De R&B stage is vernoemd naar de gelijknamige film van Adil El Arbi en Bilall Fallah, met onder andere Matteo Simoni in de hoofdrol. Ook Wrestling Champion Bernard Van Damme maakt zijn opwachting op de gloednieuwe “Kamping Catch” stage, waar er een wrestling show zal georganiseerd worden.

Nieuw dit jaar is ook het Bolonaise Festival. Een spaghetti eetfestijn gehost door Bavet en de koning van de B(P)olonaise: Steve Thielens. Hier kunnen gasten terecht voor een eetfestijn die zal opgeluisterd worden door een line up van Vlaamse Schläger artiesten.

Met deze 9 podia mikt de organisatie zaterdag op meer dan 20.000 bezoekers. Tickets voor Kamping Kitsch Club zijn nog altijd te verkrijgen via de website wwww.kampingkitschclub.be of via de Kamping Kitsch Club event page.

En voor zij die nog twijfelen, bekijk onze reportage van vorig jaar maar eens…of onze aftermovie…

You May Also Like

The Ark…een dobberend festival op de Middellandse Zee !

Van Barcelona naar Marseille naar Ibiza om dan terug te varen naar Barcelona in ...

Hosting door Fraai