Jammer…of toch niet! Sylvie Meis is terug single!

Single mannen met schouders om op te huilen gezocht…

De liefde en Sylvie…het blijkt geen match. Sinds het op de klippen lopen van haar huwelijk met Rafael van der Vaart, lijkt het binnen de liefde voor de enorm knappe 40-jarige blondine niet echt meer goed te lukken. Zo is ook haar relatie met de steenrijke Spanjaard, Manuel Campos Guallar op de spreekwoordelijke klippen gelopen.

Op de vraag of ze tijd heeft om op de sofa met een dekentje voor TV lang uit te huilen is het antwoord alvast duidelijk. Aan de mannen van ‘Das Neue Blatt’ liet ze weten dat ze het enorm druk heeft met haar ondernemerschap en dat de weinige tijd die haar dan nog rest integraal verdeelt onder haar zoontje en haar familie.

Uiteraard staan de mannen nu in rijen aan te schuiven om de volgende in het rijtje van Sylvie’s veroveringen te staan…en kunnen we ze ongelijk geven? Neen!


Cover: Instagram

tcoc

You May Also Like

Ode aan de Yoga Pants!

Ok het heeft ons wat opzoekwerk gekost, maar soms is een kledingstuk het waard. ...

"Addicted to Social Media"…het verhaal van Kelss

Social Media…ook wij zijn wel eens gekluisterd aan ons (om het op zijn Hollands ...

Hosting door Fraai