Hublot heeft een horloge aan de prijs van een Ferrari…

Beter…het is gewoon een Ferrari!

Hublot prijkt al langer als vandaag met reclame op een F1-wagen van Ferrari. Dat er tussen het Zwitsers horlogemerk dat sinds 1980 opgericht werd door Carlo Crocco en de Italianen uit Maranello dan ook waanzinnige samenwerkingen voortvloeien is dan ook geen geheim. Zo ook deze MP-05, die zijn lijnen helemaal te danken heeft aan zijn inspiratiebron, de Ferrari LaFerrari.

Zo zijn er op deze aardkloot maximum 50 mensen die een Hublot LaFerrari rond de pols hebben hangen. Een hebbedingetje dat symbolisch gezien ook 50 dagen power levert zonder op te draaien. Een unicum in het gamma der ‘mechanical’ horloges.

We betwijfelen of de 50 exemplaren ondertussen verkocht zijn want de MP-05 LaFerrari staat nog steeds te blinken op de site van Hublot. Kostprijs? 245.000 Euro…niet eens veel voor een echte LaFerrari…welke ongeveer een klein anderhalf miljoen kost alvorens je de dealer buiten rijdt.Credits: Hublot/YouTube

Unibet

unibet

You May Also Like

Schijt aan toeristische trips?

Ja, wij zijn gek van Antwerpen en nog heel wat andere steden. En hoewel ...

Hoe je sneakers schoonmaken en onderhouden

Dat we door onze liefde voor sneakers een hele kast vol sportschoenen hebben, dat ...

Stijlvol zonder pak!

Een stijlvol pak is nog steeds één van onze favorieten, maar om goed/professioneel voor ...