Hublot heeft een horloge aan de prijs van een Ferrari…

Beter…het is gewoon een Ferrari!

Hublot prijkt al langer als vandaag met reclame op een F1-wagen van Ferrari. Dat er tussen het Zwitsers horlogemerk dat sinds 1980 opgericht werd door Carlo Crocco en de Italianen uit Maranello dan ook waanzinnige samenwerkingen voortvloeien is dan ook geen geheim. Zo ook deze MP-05, die zijn lijnen helemaal te danken heeft aan zijn inspiratiebron, de Ferrari LaFerrari.

Zo zijn er op deze aardkloot maximum 50 mensen die een Hublot LaFerrari rond de pols hebben hangen. Een hebbedingetje dat symbolisch gezien ook 50 dagen power levert zonder op te draaien. Een unicum in het gamma der ‘mechanical’ horloges.

We betwijfelen of de 50 exemplaren ondertussen verkocht zijn want de MP-05 LaFerrari staat nog steeds te blinken op de site van Hublot. Kostprijs? 245.000 Euro…niet eens veel voor een echte LaFerrari…welke ongeveer een klein anderhalf miljoen kost alvorens je de dealer buiten rijdt.Credits: Hublot/YouTube

You May Also Like

AVE Nike Air Zoom Mariah Flyknit Racer!

Op tijd en stond halen sportmerken klassiekers vanonder het stof, je kan geen modellen ...

Haven Surf permanent in Antwerpen

Haven Surf in Antwerpen – veel meer dan een surfshop overigens  – groeide de ...

Futuristisch en minimalistisch: de uurwerken van Divided By Zero

Op zoek naar een futuristisch en strak klokje? Dan moet je zeker eens een ...