Grote voeten, groot…? Hier is het antwoord!

Haal het meetlint maar al boven! 

Of toch niet…want onderzoekers van de University College London hebben onderzocht en het antwoord gevonden of de lengte van de snokstok samenhangt met de lengte van de voeten en lieten het alvast publiceren in het British Journal of Urology International…geen lullig onderzoekje dus.

Tijdens de studie met 104 mannelijke patiënten van alle leeftijden in een Londense kliniek hebben onderzoekers alvast de de lengte van de pretstokken in uitgerekte slappe toestand gemeten en vergeleken met hun schoenmaat.

Conclusie: het gemiddelde lid was 13 cm, met uit-‘schieters’ (woordspelingske) van een kleine 6 tot een grote 18 cm. De gemiddelde schoenmaat bij de heren bleek 43 te zijn en er bestond geen enkel verband tussen grotere schoenmaten en langere penissen.

Waar de Britten met de voeten speelden, gingen Koreaanse wetenschappers voor het betere vingerwerk. Zij vonden wél een link! Van 144 mannen boven de 20 bestudeerden ze zowel de lengte van de wijs- en ringvinger als die van de genotsknots. Wat bleek? was er een aanzienlijk lengteverschil tussen de wijs- en ringvinger, dan was de kans groot dat de kwispelende jongeheer in kwestie beter bedeeld was dan bij hen die een minder groot verschil opmaten.

Als een dame je nu op de eerste date vraagt of ze je vingers eens mag bekijken, weet je hoe laat het is…kans op seks op de eerste date is mogelijk…

Bron: Men’s Health

Unibet

unibet

You May Also Like

Dit is de nieuwe film met Astrid Bryan, euh Coppens!

Het gaat Astrid Coppens opnieuw voor de wind…zij het op professioneel en relationeel vlak ...

Waaghals Mister C gaat op excursie naar 'Ghost Village' Goussainville

  Spooksteden en/of spookdorpen … hoewel het een graag gebruikt onderwerp is voor menig ...

Job nodig maar geen ervaring? Hier verdien je 220 000€ per jaar

Wij behoren nog net tot de Millennials, oftewel gen Y, én de generatie die geboren werd ...