Gelukkige Moederdag!

Dat we in Antwerpen altijd wat dwars moeten liggen, dat is al langer geweten. Waar de rest van het land, de moeder viert op 8 mei, doen wij dat in de grootstad Antwerpen op 15 augustus. En dat elk jaar opnieuw!

Heren, vergeet dus vandaag geen bloemen/pralines/juweel/snoepreisje (schrappen wat niet past,nvdr.) voor de moeder. Let wel ook als ze geen moeder is, kan het bijslaapje/vrouw/vriendin vandaag toch wat verwachten. Laat je dus niet vangen als je niet een hele tijd zonder beeld/klant en/of andere geneugten wil.

En om er ook voor de mannen vandaag een kleine feestdag van te maken, lijsten we jullie alvast een paar heerlijke (wereldberoemde) moeders op.

PS: Ziet je moeder er niet zo uit, niet panikeren, dat is volstrekt normaal. Ziet ook je vriendin en de moeder van je kind(eren) er niet zo uit, dan heb je gewoon pech.

DOUTZEN KROES

Hoeven we je deze knapperd nog voort te stellen? Onze all-time Victoria’s Secret Angel is ondertussen twee keer mama die ze samen verwekt heeft met een andere held van ons, Sunnery James.

GISELE BUNDCHEN

Wie kent die supermodel niet? De ex van Leonardo DiCaprio trouwde in 2015 met een iets breder figuur, de american football-speler Tom Brady. Dit huwelijk bracht ondertussen 2 kleine koters voort. Een zoontje Benjamin Rein en een dochter Vivian Lake. Beide hebben aan de borst van Gisèle mogen hangen, als dat geen voorrecht is. Brady heeft overigens ook nog een kind uit een eerder huwelijk.

ADRIANA LIMA

Je zal deze Victoria Secret’s Angel maar als moeder hebben. Deze Braziliaanse schone heeft samen met de Servische basketballer Marko Jaric, 2 parels van dochters. Valentina & Sienna, de genen hebben ze alvast mee. In 2009 gaven de 2 overigens mekaar het ja-woord en ondertussen zijn ze alweer gescheiden…

JESSICA ALBA

Deze actrice (Dark Angel, Fantastic Four, …) en ondertussen ook zakenvrouw (The Honest Company) heeft ook 2 dochters rondlopen. Honor Marie Warren en Haven Garner Warren. Die heeft ze samen met Cash Warren, de zoon van Michael Warren. Het stel trouwde in Los Angeles in 2008. De eerste foto’s van de kids gingen van de hand voor 1,5 miljoen dollar.

BEYONCE

Deze hoeven we ongetwijfeld ook niet meer voor te stellen. Zij bracht in 2012 dochter Blue Ivy op de wereld. Daar heeft Jay Z, de gekende rapper en tycoon natuurlijk ook zijn aandeel in.

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

ALESSANDRA AMBROSSIO

Wat er in Brazilië in het grondwater zit behalve virussen dat weten we niet, maar het brengt wel parels voort. Ook dit model is een Victoria Secret’s pareltje. Getrouwde met de zakenman Jamie Mazur, de oprichter van RE/DONE jeans, bracht het huwelijk al 2 kinderen voort: Anja Louise en Noah Phoenix.

En uiteraard mogen we deze schoonheden ‘dichter bij huis’ die zich mama mogen noemen niet vergeten…


Vergeef ons dat we geen foto’s van de kinderen hebben opgenomen, dat vonden we ongepast en paparazzi’achtig.
Cover: Ale by Alessandra Instagram

You May Also Like

Producer Sabo-FX weet hoe hij zijn beats en fans moet ophitsen

Zo gaat op maandag het weekend gewoon nog lekker door… Als er één producer ...

Help mee een leven te redden! Whatmatters & Joke van de Velde in de bres tegen darmkanker

Kanker, een vuile ziekte, we kunnen het niet anders verwoorden. Toen we van Dr. ...

Yana uit Temptation Island deelt ons diepste bedgeheimen! (Video)

Vanavond is het weer zover. Dan kunnen we zien hoever het staat met de ...

Hosting door Fraai