Felice Fleur is Amsterdams mooiste…

Vandaag neuzen we even rond bij onze Noorderburen…

Iets moeten we de Nederlanders aangeven…als het gaat om vrouwelijk schoon zijn ze goed bedeeld. Het ene na ander topmodel groeit er aan de bomen en de knappe bloggers aan de grachten van Amsterdam zijn ondertussen een grotere bezienswaardigheid dan De Wallen.

Zo ook Felice Fleur, een blonde ravissante knapperd van 23 met de juiste maten en vormen die zelfs Vogue Nederland heeft gehaald. Ze werd op haar 13e ontdekt en reist sindsdien als model de wereld rond. Milaan, Londen, New York of gewoon Amsterdam…deze wereldsteden hebben geen geheimen meer voor haar.

Eens terug in Amsterdam, gaat deze energieke, gelukkige, hardwerkende en zeer zorgzame knappe meid (van horen zeggen), onder contract bij Elite Model, steevast gelijk op zoek naar een broodje Filet Américain. Daar kunnen wij wel voor zorgen tijdens een tochtje over de grachten.

You May Also Like

Sabine van Diemen, niet enkel een illusie!

‘There is now business like show business”, ons moet je het niet meer vertellen ...

Klein maar fijn…meer moet het met Susanna niet zijn

Je hebt er misschien ooit al wel van gehoord! Toen we deze oogverblindende 27-jarige ...

Wat een snoesje die RTL-presentatrice Soesja del Monte Lyon

Bij Whatmatters hebben we een zwak voor sterren dat is algemeen bekend. Nu, kijken ...

Hosting door Fraai