Een dagje werken bij F1 Red Bull ziet er zo uit! (Video)

Waar staat die vacature?

Afgelopen weekend waren we nog te gast bij Alfa Romeo tijdens de Grand Prix van Spa-Francorchamps. Daar konden we al van heel dichtbij kennismaken met toppers als Charles Leclerc en Marcus Ericsson en vooral hoe de PR van zo’n F1-team werkt.

Uiteraard bestaat er naast PR ook nog een veel belangrijker luik…de ontwikkeling van een F1-bolide die op weg is een Grote Prijs te winnen bijvoorbeeld. Momenteel zijn ze daar bij Alfa Romeo nog in een leerfase. Vandaar zijn we eens een kijkje gaan nemen bij een team dat wel wereldkampioenen kan voortbrengen, Red Bull bijvoorbeeld.

De Red Bull Racing fabriek in Milton Keynes is dan ook het epicentrum van innovatie, techniek en top-secret ontwikkeling. Eentje waar je als normale sterveling nooit een glimp van binnen zal zien…tot nu. Van motoren tot oefenen van pitstops…alles gebeurt hier met één doel…de volgende Grand Prix winnen. Kijk maar mee!

 Cover: Instagram Red Bull Racing 

tcoc

You May Also Like

Eindelijk…ook Aston Martin heeft hypercar met meer dan 1000PK

Dat werd tijd! Tegenwoordig mag je je geen prestigieus sportwagenmerk noemen als je geen ...

De minimalistische monsters van Clockwork Motorcycles

Ooit kopen we misschien wel een motor, voorlopig heeft de midlifecrisis echter nog niet ...

Groene jongen: Porsche Panamera S E-Hybrid

Net als Whatmatters volgt Porsche de mode en jagen ze trends na. Maar hoe ...

Hosting door Fraai