Dochter Bret Michaels was dé sensatie op Miami Swim Week

De 18-jarige schone treedt in de voetsporen van ex-stiefma Pamela Anderson…

Als we haar pa ergens van kennen, is het van zijn relatie met Pamela Anderson (inclusief een xxx-tape), een rolletje in de amusante film American Pie of gewoon als zanger van Poison, zijn rockband. Vanaf nu kennen we hem enkel nog als vader van Raine…een knappe 18-jarige knapperd die op de Miami Swim Week alle ogen naar zich toe zoog.

Dat ze in Miami duidelijk de kar van graatmagere modellen hebben verlaten en dat er best wel wat mooie vrouwelijke vormen in mogen zitten, kunnen wij alleen maar toejuichen. Laat duidelijk zijn dat de rondborstige Raine, als debutante en  één van de laatste zestien bombshells van de Sweet 16 van Sports Illustrated, een stevige gooi deed om een ultieme shoot te krijgen die haar carrière helemaal zal lanceren.

Wij zijn fan…kijk maar mee en geniet!

You May Also Like

Een vluggertje met knapperd Kim

En neem de titel niet te letterlijk… “Wees niet te braaf! Een vrouw houdt ...

Belgisch model Michelle heeft een wel heel interessante verslaving

‘My AlterEgo has a lingerie addiction’ Of wij verslaafd zijn? Goh, we drinken al ...

Dutch Expressions by Doutzen

Nederlanders en Engels…het blijft soms gewoonweg een komische film. Gelukkig zijn er bij onze ...

Hosting door Fraai