Dochter Bret Michaels was dé sensatie op Miami Swim Week

De 18-jarige schone treedt in de voetsporen van ex-stiefma Pamela Anderson…

Als we haar pa ergens van kennen, is het van zijn relatie met Pamela Anderson (inclusief een xxx-tape), een rolletje in de amusante film American Pie of gewoon als zanger van Poison, zijn rockband. Vanaf nu kennen we hem enkel nog als vader van Raine…een knappe 18-jarige knapperd die op de Miami Swim Week alle ogen naar zich toe zoog.

Dat ze in Miami duidelijk de kar van graatmagere modellen hebben verlaten en dat er best wel wat mooie vrouwelijke vormen in mogen zitten, kunnen wij alleen maar toejuichen. Laat duidelijk zijn dat de rondborstige Raine, als debutante en  één van de laatste zestien bombshells van de Sweet 16 van Sports Illustrated, een stevige gooi deed om een ultieme shoot te krijgen die haar carrière helemaal zal lanceren.

Wij zijn fan…kijk maar mee en geniet!

You May Also Like

De goede genen van Sofia Resing

Nu hebben we al heel wat vrouwelijk schoon uit België en Nederland in ons ...

Dit groene blaadje wordt verorberd door een oude bok

Dat speelt ie mooi voor elkaar… Wie kent er Gavin Rossdale? De Britse zanger ...

Victoria Furnari: de Argentijnse Angelina Jolie

Aan wat denk jij als je Argentinië hoort? Bij ons komen dan Maradona, een ...

Hosting door Fraai