Dit standje vinden dames het minst leuk…

We geven het maar mee…
Ja, wij lezen stiekem de Flair. Waarom? Omdat daar wel eens wat girlstalk passeert waar wij als man wel wat van kunnen leren, zeker als het gaat om wat dames wel of niet graag tussen de lakens doen. Niet dat we geen ervaring hebben, maar als je een groot publiek aanspreekt, komen er best wel referenties naar boven.
Zo ook naar de voorkeuren als het gaat om seks. Uiteraard is dit een heel individuele benadering en zal de ene het iets zachter, sneller, harder, trager, bruter of juist liefdevoller willen maar als je vraagt welk standje ze het liefst graag hebben, kwam reversed cowgirl het meest over de schaamlippen.

Bij dit standje zit zij bovenop hem, maar dan omgedraaid. Ze kijkt hem dus niet aan, en hij heeft een fantastisch uitzicht op haar billen. Niet voor niets één van de mannen hun favoriet. Doch staan de dames er niet echt wild van. Eén, omdat dit standje wel pijnlijk kan zijn. “Je hebt er heel veel beenspieren voor nodig en je hoopt de hele tijd dat je de penis van je vriend niet breekt”, liet alvast één van de lezeressen optekenen.
“Terwijl hij een fantastisch uitzicht heeft, kijk ik op een muur, plafond of zijn voeten…niet echt opwindend” tekende een andere jongedame op. Wij zouden alvast een spiegel hangen om dit euvel op te lossen…niet?


Ook de lengte van de genotsknots speelt een rol…is hij te groot, dan wordt het een pijnlijke zaak en is hij te klein, dan schiet hij (niet in de juiste zin van het woord) er gewoon uit. Dus heren…opgelet voor je dit even voorstelt…
Bron: Flair
Cover: Victoria’s Secret
Foto’s: Giphy & Pinterest

You May Also Like

Waarom we allemaal Leonardo DiCaprio willen zijn?

Tja…zijn vriendinnetjes al eens bekeken? Ze hebben wel allemaal iets gemeen. Terwijl de fortuinlijke Oscar-winnaar ...

Charlotte Mckinney zegt het met bloemen

Knappe dames, daarvoor hoeven we echt de grote plas niet over, maar ach: soms ...

Barbara Monika Rodriguez, Fashion Designer én Mrs Top of the World

Wat is de ‘Top of the World’? Giet dit in een quizvraag en je ...

Hosting door Fraai