Dit standje vinden dames het minst leuk…

We geven het maar mee…
Ja, wij lezen stiekem de Flair. Waarom? Omdat daar wel eens wat girlstalk passeert waar wij als man wel wat van kunnen leren, zeker als het gaat om wat dames wel of niet graag tussen de lakens doen. Niet dat we geen ervaring hebben, maar als je een groot publiek aanspreekt, komen er best wel referenties naar boven.
Zo ook naar de voorkeuren als het gaat om seks. Uiteraard is dit een heel individuele benadering en zal de ene het iets zachter, sneller, harder, trager, bruter of juist liefdevoller willen maar als je vraagt welk standje ze het liefst graag hebben, kwam reversed cowgirl het meest over de schaamlippen.

Bij dit standje zit zij bovenop hem, maar dan omgedraaid. Ze kijkt hem dus niet aan, en hij heeft een fantastisch uitzicht op haar billen. Niet voor niets één van de mannen hun favoriet. Doch staan de dames er niet echt wild van. Eén, omdat dit standje wel pijnlijk kan zijn. “Je hebt er heel veel beenspieren voor nodig en je hoopt de hele tijd dat je de penis van je vriend niet breekt”, liet alvast één van de lezeressen optekenen.
“Terwijl hij een fantastisch uitzicht heeft, kijk ik op een muur, plafond of zijn voeten…niet echt opwindend” tekende een andere jongedame op. Wij zouden alvast een spiegel hangen om dit euvel op te lossen…niet?


Ook de lengte van de genotsknots speelt een rol…is hij te groot, dan wordt het een pijnlijke zaak en is hij te klein, dan schiet hij (niet in de juiste zin van het woord) er gewoon uit. Dus heren…opgelet voor je dit even voorstelt…
Bron: Flair
Cover: Victoria’s Secret
Foto’s: Giphy & Pinterest

tcoc

You May Also Like

Whatmatters achter de schermen bij de nieuwe carrière van Jill Huygens

“Ik ben Jill en ik krijg altijd wat ik wil!”…zo opende vorig jaar het eerste ...

Ravissante Cynthia Cremer maakt maandag pak draaglijker! (video)

Mooi volk daar bij onze Noorderburen… Het voordeel van een stevig groeiende Instagramaccount hebben ...

Lingerieschatje Cherie Noel maakt onze maandag draaglijk

Morgen is het 1 mei, Dag van de Arbeid, en werken we niet. Voor ...

Hosting door Fraai