Dit is dé reden waarom Burning Man het heetste festival ter wereld is!

Vrouwen zetten de man letterlijk en figuurlijk in vuur en vlam…

Nog nooit van Burning Man gehoord? Jammer! Dit festival in Nevada (Black Rock Desert)staat nog altijd op nummer 1 van onze festival bucket list…nét voor Coachella. Het is dan ook met geen enkel ander festival te vergelijken. Hier draait het niet alleen om muziek, maar vooral om het bouwen van een community. Art, culture & love staan centraal met in de hoofdrollen sexy (top)modellen, influencers, ondernemers,…die een week lang het beste van zichzelf geven…en dat mag je best letterlijk nemen…in de Orgie Dome bijvoorbeeld. Op de laatste avond wordt de  Wicker Man (een metershoge pop) als afsluiter ook gewoon in brand gestoken.

Het festival bestaat sinds 1986 en is nu uitgegroeid tot een fenomeen. Je bouwt samen aan een community en je vindt er ook de zotste bouwwerken en kunst. Deelnemers omschrijven het dikwijls als een levensveranderende ervaring die je alleen begrijpt als je er bent geweest. Let wel, je zal enkele dollars moeten leggen want een weekje Burning Man kost je gauw een paar duizenden dollar.


Om een idee te hebben wie je misschien wel kan tegenkomen in de Orgie Dome…we hebben een paar van de meest ravissante dames die rondhuppelen op Burning Man voor u in de kijker gezet…Enjoy!

@aishawithaneye #burnergirls #industwetrust

Een bericht gedeeld door Burnergirls (@burnergirls) op


Unibet

unibet

You May Also Like

Logeren op hoog niveau in Canada

‘Beleving’ daar draait het tegenwoordig allemaal om. Op zoek naar een reis en bestemming ...

Soul food, de hele dag door

  Ontbijt- lunch en koffiezaken, je kan in Antwerpen, de hoek niet omslaan of ...

Geen brons, geen zilver maar knappe DJ Sara Gold!

Bucket lists…als we deze al hebben lopen, kunnen we alvast één ding afvinken. Na ...