Bianca, dochter van Jean-Claude Van Damme mag er zijn!

Neen, wij willen geen ruzie met de papa…

Mannen die hun zinnen op de dochter van ‘The Muscles from Brussels’ hebben gezet kunnen maar beter op hun tellen passen. Onze nationale Hollywood- en actieheld is nog fit en lening genoeg om je met een paar schoppen volledig KO te laten gaan. Niets dan goed dus hier vandaag over Bianca Van Damme…

Dat ze de genen van haar moeder, fitnessmodel en actrice, Gladys Portugues, heeft is duidelijk. Zelf is de 27-jarige schoonheid heel sportief en even lenig als haar vader. Ook heeft ze haar zinnen gezet op een acteercarrière en die lijkt ook nog eens van de grond te komen. En over ‘van de grond gaan’ gesproken…wij zouden wel eens…BAF KO…

Sorry JCVD…

You May Also Like

Esmee, de ravissante fotografe achter X-Gin!

Als er één drankje is waar wij nog altijd niet genoeg van kunnen krijgen, ...

De volle lippen van Meredith Mickelson

Uiteraard is inhoud belangrijk, maar zonder de juiste verpakking blijven alle lekkere dingen in ...

Damn…mooiste op aarde is zopas getrouwd…

Of toch zeker één van de mooiste… Onze week kon niet slechter beginnen. Na ...

Hosting door Fraai