Apple verraadt per ongeluk (lees als: expres) nieuwste iPhone X (Plus)

Een knap staaltje marketing…

De grootste en beste ooit…uiteraard zal deze iPhone komende september ook zo aangekondigd worden. Na de 5.8 inch iPhone X, zou de nieuwe in Plus-variant maar liefst 6.5 inch meten. En ze zien het meteen niet alleen letterlijk groots want de grote bonzen bij Apple hebben naar verluidt maar liefst 16 miljoen OLED-schermen besteld.

Het ontwerp van de nieuwste telg is zo goed als identiek. Een randloos scherm, inclusief de veel omschreven notch. Wel nieuw, het glas. Apple kiest bij de nieuwe iPhone X Plus voor Gorilla Glass, zoals de naam al doet vernoemen, een pak sterker dan dat van zijn voorgangers. Laat je hem, zoals ons, wel eens makkelijk uit je pollen vallen, dan hoef je misschien niet meteen naar de Turk met zijn repair shop achter de hoek te hollen.

Nog nieuw, en niet meer dan een gerucht, zou zijn dat de camera van de iPhone X Plus over drie lezen bestaat. Dit betekent dat zij voor het eerst A.R. of wel Augmented Reality. Een techniek waar Apple op heeft ingezet. AR wat? Bij Augmented Reality (AR) wordt er informatie over de werkelijkheid heen gelegd. Je ziet dus nog wel de mensen en voorwerpen om je heen, maar er wordt extra informatie aan toegevoegd. Een goed voorbeeld is te vinden bij IKEA waar je met augmented reality kunt zien of een bepaalde leunstoel goed in jouw interieur past. Handig niet?

Naast waarschijnlijk een snellere en grotere processor wordt er ook aan de batterij gewerkt. Deze zal extra snel laden, zou uit twee delen bestaan en dus groter qua capaciteit, iets wat de duur alleen maar ten goede komt…altijd al een hekel punt bij Apple.

Soit…allemaal geruchten die per ongeluk expres (?) gelekt zijn aan bronnen die in het verleden het wel dikwijls juist hadden. We zijn alvast benieuwd naar de echte lancering.

Cover: YouTube
Bron: Manners

Unibet

unibet

You May Also Like

De vette noise cancelling van de Space One Wireless

Face it, de kans dat je ooit met een Porsche gaat rondkarren is waarschijnlijk ...

Lebeau-Courally: pure luxe uit Luik

Dat Lebeau-Courally een merk is met wat grandeur en een verleden, dat is een ...

Temptation Island-fans opgelet! Scoor nu deze heerlijke truien!

Ondanks we nog maar halfweg het huidige seizoen Temptation Island zijn, zijn de toekomstkaarten ...