Vrouwen zetten de man letterlijk en figuurlijk in vuur en vlam…

Nog nooit van Burning Man gehoord? Jammer! Dit festival in Nevada (Black Rock Desert)staat nog altijd op nummer 1 van onze festival bucket list…nét voor Coachella. Het is dan ook met geen enkel ander festival te vergelijken. Hier draait het niet alleen om muziek, maar vooral om het bouwen van een community. Art, culture & love staan centraal met in de hoofdrollen sexy (top)modellen, influencers, ondernemers,…die een week lang het beste van zichzelf geven…en dat mag je best letterlijk nemen…in de Orgie Dome bijvoorbeeld. Op de laatste avond wordt de  Wicker Man (een metershoge pop) als afsluiter ook gewoon in brand gestoken.

Het festival bestaat sinds 1986 en is nu uitgegroeid tot een fenomeen. Je bouwt samen aan een community en je vindt er ook de zotste bouwwerken en kunst. Deelnemers omschrijven het dikwijls als een levensveranderende ervaring die je alleen begrijpt als je er bent geweest. Let wel, je zal enkele dollars moeten leggen want een weekje Burning Man kost je gauw een paar duizenden dollar.

Om een idee te hebben wie je misschien wel kan tegenkomen in de Orgie Dome…we hebben een paar van de meest ravissante dames die rondhuppelen op Burning Man voor u in de kijker gezet…Enjoy!

@aishawithaneye #burnergirls #industwetrust

Een bericht gedeeld door Burnergirls (@burnergirls) op

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Gordana Radovic, betoverend mooi en adembenemend elegant

Modellen zijn onbereikbaar en modellen eten niet. Het zijn maar 2 stellingen die Gordana ...

Elly Sharp heeft haar achternaam niet gestolen

Elly heeft haar naam niet gestolen, dat is wel duidelijk. Elly Sharp staat messcherp, ...

De absolute top onder de strandbedden? SIMBA BLUE

Is het omdat ik dit artikel op een strandbed in Italië schrijf? Het zou ...

Hosting door Fraai