Ex-kandidate K3 zoekt K3 laat er geen gras over groeien…

Nu het dorre gras ondertussen overal terug begint te groeien…

Na de droogte de laatste weken met tuinen en grasperken die eerder strogeel dan grasgroen zagen, hebben een paar onweersbuien en de iets lagere temperatuur ondertussen hun werk gedaan en begint het gras terug te groeien en groen te kleuren.

Het moment dus om opnieuw de grasmachine terug van stal te halen en je tuin af te rijden als ware het de grasmat van Camp Nou zou zijn. Zo dacht ook Lisa Michels, de tijger (check badpak) die we nog kennen als finaliste bij K3 zoekt K3 waar ze het schopte tot de finale en (toen) als rosse deerne net de duimen moest leggen voor Hanne.

De knappe presentatrice, model, YouTube-ster en ex-finaliste Miss Nederland liet er dan ook geen gras over groeien en haalde naast haar grasmachine ook haar beste badpak en slippers boven en liet zien dat je ook in bloedmooie sexy stijl je gras kan afdoen. Wij hebben ondertussen onze tuinman op de keien gezet…Lisa lijkt ons een veel beter alternatief!


Cover: Instagram

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Gordana Radovic, betoverend mooi en adembenemend elegant

Modellen zijn onbereikbaar en modellen eten niet. Het zijn maar 2 stellingen die Gordana ...

Uit de schaduw van manlief…de ondernemer in Valerie De Booser

Vergeet ‘De vrouw achter’…Valerie De Booser is niet de vrouw achter Koen Wauters, neen, ...

Georgia Ansell? Dan weten wij het wel!

Geef ons Georgia Ansell en wij weten het well… In theorie natuurlijk, want in ...

Hosting door Fraai