Game of Thrones-sterren onthullen: “Allerlaatste seizoen zal ‘opwindend & hartverscheurend’ zijn!

We kunnen alvast niet wachten…

De sterren uit GoT zitten op hete kolen en kunnen nog maar moeilijk zwijgen. Hier en daar ontglippen er dus stiekem wel wat spoilers over het laatste seizoen dat in de loop van 2019 op de buis zal verschijnen.

Zo ook Nathalie Emmanuel, Missandei in de serie. Zij liet in een interview met The Hindustan Times alvast een klein ballonnetje op.

“I think what we can expect from the final season of GoT is just a real push. Like in the last couple of seasons, we have seen the pace of the show increase with the stakes getting higher and higher. There are so many storylines that have to come to conclusion. We have to play them out, so the pace of the show is continuing on that sense…There are so many characters and stories that haven’t found their conclusion. So, this season is going to be incredibly satisfying for people. It is going to be incredibly exciting and heartbreaking.”

Kort door de bocht vertaald…veel verhaallijnen die tot een ontknoping moeten komen met een snelheid die van begin tot het einde hallucinant zal zijn met een opwindend en hartverscheurend slot tot gevolg dat kijkers alvast een bevredigend gevoel gaat geven.

Zo lieten ook andere hoofdpersonages wat spoilers los. Emilia “Daenerys” Clarke sprak bijvoorbeeld over haar allerlaatste scène als volgt…’The last scene messed with my head’. Wij zijn alvast benieuwd naar deze scène.

Sophie ‘Sansa Stark’ Turner liet dan weer verstaan dat de laatste reeks bloederiger, dodelijker en emotioneel een grotere marteling gaat zijn dan ooit tevoren.

Tot slot was het Maisie ‘Arya Stark’ Williams die ons liet weten dat het bloederige en sexy drama terug in april 2019 zal beginnen.

Wij zijn alvast benieuwd!

Foto’s: HBO

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Iggy Azalea laat handelsmerk nog eens wild klapperen (video)

Voor zij die houden van het betere stevige billenwerk… Als er één zangeres is ...

Knap en eerlijk ding ontrafelt leugens van Instagram

Niets is wat het lijkt! Zijn die knappe babes waar wij ons op verlekkeren ...

In bed met Lisa van Temptation Island? BEDROOM SECRETS!

Terwijl televisieseries het hebben overgenomen van Hollywood blockbusters, nemen succesvolle YouTube formats het nu ...

Hosting door Fraai