Whatmatters Weekend Tip: Dystopia

Haal die dansbenen maar boven! 

Festival Dystopia in Fort 3 in Borsbeek pakt komende zaterdag 14 juli, speciaal voor zijn vijfde verjaardag, uit met ongetwijfeld de strafste en meest gedurfde line-up in zijn nog jonge geschiedenis. Ronkende internationale namen als Felix Da Housecat, Cassius Zdar en Riva Starr moeten fans van elektronische dansmuziek uit heel Vlaanderen naar Borsbeek lokken. Daarnaast is er een extra podium, de Retro Stage met oa M.I.K.E. Push, Ghost en Yves Deruyter. En ook op culinair vlak krijgt Dystopia met ROOTZ, de jongste telg van ‘groentenchef’ en grillmaster Seppe Nobels (Graanmarkt 13), een verfrissende en ‘healthy’ kwaliteitsinjectie .

“Toegegeven: het is écht geen kinderspel om als kleinere speler te overleven in het overvolle festivallandschap zoals we dat in ons land kennen. Toch bewijst onze vijfde verjaardag dat we door ons onverzettelijke geloof in dit project en héél hard werken daar wel degelijk in slagen”, vertelt organisator Tim Van Mierlo. “We blijven naast de internationale headliners ook enorm trots op onze eigen helden.

En dat brengt ons naadloos bij de Retro Stage, het nieuwe podium. Daar dromen we al langer van. Speciaal voor de vijfde verjaardag mocht het gerust een beetje meer zijn. We zijn erin geslaagd om alle grondleggers van het genre te strikken: van Dj Ghost tot M.I.K.E ‘Universal Nation’ Push en Yves Deruyter. Dit podium past perfect in het Dystopia plaatje, waar we voor staan en wie we zijn: een speciale plek met een hart voor de roots én de toekomst van elektronische muziek.”

Kaarten bestellen kan HIER!

tcoc

You May Also Like

THE DAY BEFORE TOMORROW 2016

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/tdbtomorrow/videos/1064195870341162/” width=”1600″ height=”800″ onlyvideo=”1″] Uiteraard kent iedereen Tomorrowland – met gevaar voor eigen ...

Ode aan de vrouw op Internationale Vrouwendag!

8 maart 2018, we tekenen present vandaag. Het is Internationale Vrouwendag en dat moeten ...

Antwerp City Drops Festival

Antwerpen, daar bruist altijd wat. Daarom is uw redacteur ook zo verknocht aan deze ...

Hosting door Fraai