Whatmatters Real Estate: Crib mét kartbaan (€3.000.000)

Maak de Max Verstappen in je wakker…

Ben je zot van racen, stapel je de boetes op en ben je het beu om elke keer opnieuw naar de kartbaan te gaan om daar €15 uit te geven voor 12 minuutjes plezier…en heb je een kleine 3 miljoen Euro over op je bankrekening?

Wel emigreer dan even naar Noord-Ierland waar je een omvangrijk landgoed een waanzinnige mansion aantreft, inclusief vijf slaapkamers, een binnenzwembad, bioscoop, helikopterplatform EN een kartbaan!

Het speeltje heeft een lengte van 1 kilometer en voldoet aan de strenge eisen van de Motor Sport Association. Zo beschikt het over een eigen race control, ideaal om een Grand Prix middag (of gewoon een 24u) met de lads te organiseren. De winnaar kan naast de zelf te voorziene pitspoezen (lijkt ons geen probleem) de fles champagne leegspuiten op het netjes opgebouwde podium.

Het landgoed is best gegeerd. David Best, de makelaar liet weten dat er op korte tijd al meer dan 125.000 hits op het huis waren. Ons zou het niet verbazen dat het in een mum van tijd van eigenaar wisselt. Van u? Vergeet ons dan niet uit te nodigen voor een paar dagjes puur plezier.


Bron: FHM
 

You May Also Like

Relaxen in luxe op de Malediven

We kunnen er waarschijnlijk nog lang op wachten, maar als we ze krijgen, dan ...

Onmisbaar in elke kleerkast: de lederen vest

Wat is er werkelijk onmisbaar in elke mannengarderobe? Schone boxershorts en sokken, rekenen we ...

Saint Laurent JOE Sneakers, een must have!

Eerlijk, wij zijn meestal super tevreden over Nike, Adidas en ja zelfs Puma sneakers. ...

Hosting door Fraai