Whatmatters ontsnapt NIPT aan Mystery 19

Ons hou je niet tegen…

Of we eens een middagje wilden komen spelen in een escape room? Wij op de redactie zijn alvast pro in het ontsnappen….thuis dan. Een weekendje met ‘The Boys’, een tripje naar Londen, Marbella of Monaco…we krijgen het allemaal geregeld. Voor een ontsnappingspoging naar en in Limburg draaien we dan ook ons hand niet om. 25 juni laatstleden stuurden we onze jongste telg, Patrice, samen met wat vrienden naar Helchteren om als allereerste kennis te maken met Mystery 19. Hier zijn relaas…

Je vraagt je nu waarschijnlijk wel af: “Mystery 19? Waar hebben ze het hier nu in godsnaam over?” Wel we zullen jullie tot in het fijnste detail uitleggen wat Mystery 19 inhoudt. Gelegen in het prachtige kasteel de Dool van brouwerij Ter Dolen bevindt zich de escape room “Mystery 19”.

Anthony en Ike, 2 jonge, intelligente creatievelingen hebben tot in de kleinste details deze, met de Middeleeuwse Abt van ter dolen als thema, escape room leven in geblazen. Het concept is eenvoudig, je hebt namelijk 1 uur de tijd om uit de kamer te ontsnappen. Hiervoor zal je echter in team moeten samenwerken om stapsgewijs alle geheimen van de kamer te ontdekken.

Let op, zoals ik eerder vermelde heb je namelijk MAAR 1uur de tijd en neem het van mij aan, opgesloten zijn in zo een fascinerend ingeklede, mysterieuze kamer EN dan ook nog alle raadsels ontdekken en ontcijferen binnen de tijd, is geen lachertje. Doch zo vindingrijk en nieuwsgierig dat wij bij Whatmatters zijn, konden wij op het nippertje binnen de tijd het mysterie ontrafelen en zo ontsnappen uit Mystery 19. Uiteraard hoort na (in)spanning ook ontspanning en daarom konden we achteraf genieten op het terras  met een heerlijk Biertje uit het assortiment van brouwerij ter Dolen.

Ben jij een rasechte Sherlock Holmes of ga jij graag iedere intellectuele uitdaging aan? Dan is Mystery 19 echt iets voor jou! Vanaf 1 juli openen ze officieel de deuren en reserveren kan via de contactgegevens hieronder. Succes!!!


Site: www.Mystery19.be
Adres: Eikendreef 19 3530 Houthalen-Helchteren
Email: Mystery19@terdolen.be
Reserveren doe je via HIER.

tcoc

You May Also Like

Niet meer dan publiciteitsstunt: Usain Bolt gaat NIET voetballen!

Het is te zeggen…toch niet op professioneel niveau. De carrièreswitch van de snelste man ...

Eminem, Beyonce & The Weekend zijn de headlinders van Coachella 2018

Jammer maar helaas…onze persaccreditatie was vorig jaar net te laat binnen. Letterlijk en figuurlijk ...

Zalando Style Icon 2016

En of we in ons gat gebeten zijn! Bij Zalando moeten ze niet meer ...

Hosting door Fraai