Whatmatters Games: Jurassic World The Boardgame

We spelen een spel vanavond…

Laat je PlayStation, Xbox of Commodore 64 aan de kant en vergeet ook even Monopoly, Hotel, Levensweg, Stratego of Wie is het? Vandaag mag het ietsje meer zijn, ietsje meer spectaculair, ietsje meer gebaseerd op dingen die circuleren in de media. Een bordspel op basis van ‘JURASSIC WORLD’ bijvoorbeeld.

Even kort naar de film…Jurassic World is één van de meest populaire en succesvolle series uit de filmgeschiedenis en in de gloednieuwe film *Jurassic World: Fallen Kingdom *zie je de terugkeer van alle favoriete personages en dinosaurussen samen met nieuwe, angstaanjagende rassen!

Wanneer de slapende vulkaan op het eiland opnieuw tot leven komt, plannen *Owen* (Chris Pratt) en *Claire* (Bryce Dallas Howard) een missie om de resterende dinosaurussen te redden vooraleer ze uitgestorven zijn. Owen wil absoluut Blue, zijn hoofd raptor, terugvinden. Claire maakt er haar missie van om deze wonderbaarlijke wezens te redden. Eens aangekomen op het door lava geteisterde eiland, onthult hun expeditie een samenzwering die onze planeet kan vernietigen…

Wat als we deze heerlijke film nu ook in een bordspel gieten en jou de baas van het hele themapark laten zijn vier jaar nadat het luxe resort Jurassic World vernietigd werd door ontsnapte dinosaurussen? Maak samen met je vrienden het grootste en meest verbazingwekkende dinosaurus-pretpark ter wereld! Verdeel iedereen in verschillende rollen en spreek af wie botten gaat opgraven, gebouwen gaat zetten, of het park gaat financieren.
Maar let op, net zoals in de gelijknamige film ​moet je constant op je hoede zijn want de dinosaurussen kunnen terug ontsnappen!

Spelen kan van twee tot zes spelers, met een leeftijd vanaf 12 jaar en één spel duurt ongeveer 60 minuten. De adviesprijs van het spel dat je in de betere (speelgoed)winkels vindt is €39,99. Wij gaan het alvast eens testen en laten je weten of het echt zo spannend is als het lijkt!

You May Also Like

Lease eens een koptelefoon!

Wist je dat er per jaar heel wat koptelefoons worden weggegooid? Maar daar is ...

Je smartphone in een kluis met de DistractaGone

Er is hoop! Heb je het karakter van een platte pladijs en kan je ...

Een vliegtuig voor alle terreinen: land, water en sneeuw!

Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Mega Mindy, het zal ons worst ...

Hosting door Fraai