Vlaamse Pareltjes XVIII: Alexandra Blanckaert

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

Vandaag botsten we op Alexandra Blanckaert en we beginnen alvast met haar drie dikke kussen te geven want ze is afgelopen week bekroond met 26 lentes. Je kan ze wel eens tegen het lijf lopen in Knokke of op haar Harley in de buurt van Saint-Tropez waar we in de zomermaanden een B&B uitbaat. Misschien ken je haar ook nog wel van een paar covers bij P en Ché…met andere woorden, een bloedmooi pareltje.

Ken je zelf een nog niet ontdekt pareltje? Laat het weten via info@whatmatters.be, wie weet is zij de volgende in het rijtje!Cover: Facebook

You May Also Like

Omdat ook wij diep van binnen artiesten zijn: Dianne van den Eng

Artiesten, je hebt ze in alle mogelijke vormen. Eerlijk? Wij zien ze het liefst ...

Brooke Swallow en verder geen commentaar…

Soms zijn namen in real life grappiger dan je ze kan verzinnen. Soms blijken ...

Finaliste Miss Ocean Couture: Lynn Mikolajczak

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in ...