Vlaamse Pareltjes XVI: Leentje Jorissen

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

Vandaag botsten we op Leentje Jorissen, ex-Miss Limburg, wel eens te vinden in het beroemde Italiaanse restaurant La Botte van de nog meer beroemde Pepe, op vakantie in Ibiza of gewoon op de catwalk voor het badpakkenmerk van onze vrienden van Ocean Couture. Oh ja, een man hoeft niet macho te zijn maar wat ballen aan het lijf is goed meegenomen…iets wat ons natuurlijk weer logisch lijkt…

Ken je zelf een nog niet ontdekt pareltje? Laat het weten via [email protected], wie weet is zij de volgende in het rijtje!

You May Also Like

De underboob is helemaal 2017!

De sideboob wie kent de term niet? Ken je de term niet, geen paniek ...

Whatmatters Shoot: Estrella Pau by studioAMAZING

Even terug naar de tijd. Een dik anderhalf jaar geleden toen we net gestart ...

Fitgirl Andrea Somer is de reden waarom Yogapants zijn uitgevonden

Strak, strakker, strakst… Bikini’s, yogapants en wat ondergoed van Calvin Klein. Dat is zowat ...

Hosting door Fraai