Vlaamse Pareltjes XVI: Leentje Jorissen

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

Vandaag botsten we op Leentje Jorissen, ex-Miss Limburg, wel eens te vinden in het beroemde Italiaanse restaurant La Botte van de nog meer beroemde Pepe, op vakantie in Ibiza of gewoon op de catwalk voor het badpakkenmerk van onze vrienden van Ocean Couture. Oh ja, een man hoeft niet macho te zijn maar wat ballen aan het lijf is goed meegenomen…iets wat ons natuurlijk weer logisch lijkt…

Ken je zelf een nog niet ontdekt pareltje? Laat het weten via info@whatmatters.be, wie weet is zij de volgende in het rijtje!

You May Also Like

Deze 32 meisjes doen een gooi naar het kroontje van Miss België

Met meer dan 200 begonnen ze aan het avontuur… En enkel deze 32 kandidates ...

INKED – De wilde bloem in Scarlet Rose

Bij Scarlet, dachten wij spontaan Johansson, maar dat is nu volkomen verleden tijd. Onze ...

Koude natte winter houdt warmvolle Charlotte Mewis niet tegen

Om wat te doen? Om te shooten als model! Hoewel het in de winter wat ...

Hosting door Fraai