Vlaamse Pareltjes deel XVII: Laura Goossens

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.


Vandaag botsten we op Laura Goossens. Vlaamser klinken dan dit kunnen we dus moeilijk voorstellen. De 23-jarige knapperd loop je wel eens tegen het ravissante lijf in Antwerpen. Ze is ook ambassadeur voor Freddy Pants…je kent ze wel…de broeken waar je achterwerk nog beter uitkomt…iets wat wij al wel gespot hebben natuurlijk!

Ken je zelf een nog niet ontdekt pareltje? Laat het weten via info@whatmatters.be, wie weet is zij de volgende in het rijtje!

Unibet

unibet

You May Also Like

Zusjes Bella en Gigi Hadid in mediastorm na deze pikante foto in Vogue!

De kans dat er in je familie een Victoria’s Secret Angel zit is zo ...

Vicky Vanhaeke, model met een missie

Bij Whatmatters etaleren we graag onze algemene kennis onder het motto ‘Met ons kan ...

Carrie Minter heeft een eigen gym en dat merk je…

Nope, wij hadden nog nooit van Carrie Minter gehoord. Tot de vrienden van Maxim ...