Vergeet het WK, Vita Sidorkina is wat we van Rusland onthouden…

Wat een engeltje…

Gelukkig leven er naast die duivelse rekels als een Poetin ook echte engeltjes in het land van de Roebel, Vodka, aardgas, aardolie en de in het straatbeeld verdwenen Lada. Eén van die engeltjes is de 24-jarige Vita Sidorkina. Geboren en getogen in Khabarovsk, een stad tegen de Russisch-Chinese grens, heeft deze heerlijke dame op haar zeventiende Rusland verlaten om het te maken in New York…en hoe dit gelukt is!

Sinds 2014 mag ze zichzelf helemaal een engeltje noemen door als echte Angel voor Victoria’s Secret te lopen en te poseren én poseert ze meer dan eens voor het gerenommeerde Sports Illustrated. Kijk en geniet!

You May Also Like

Alycia Vandenabeele binnenkort Miss België?

En of het lang geleden was dat we nog een Miss-kandidate aan de tand ...

Titel van uitdagendste Selfiequeen ter wereld gaat naar Amanda Lynn

Je moet het maar kunnen…binnen de kortste keren een roedel van maar liefst 1,7 ...

Leentje Jorissen is gulzig in alles!

Toen we Leentje contacteerden was zo nog Miss Limburg. Ondertussen is een anders schone ...