Van Amberleigh West raken wij het Noorden kwijt

Waar is jouw kompas als je hem nodig hebt? 

Dit 26-jarig Amerikaans model is even de geschiedenis ingegaan als laatste naakte ‘Playmate of the Month’. Na haar verkiezing tot Playmate, in januari 2016, hadden ze bij Playboy even genoeg van naakte vrouwen.

Gelukkig voor de lezers van het blootblad van wijlen Hugh Hefner, misten ze snel de pikantere pics van Amberleigh en haar collega’s en was hun honger naar naakte vrouwen snel terug. Amberleigh zelf hoopte dat haar Playmate ervaring haar acteercarrière een extra boost kon geven. Uiterlijk wordt ze wel eens vergeleken met Emma Watson en dit vindt ze totaal niet erg. ‘Het is mijn favoriete actrice, het doet mijn carrière dus zeker geen kwaad om op één van de mooiste en bekendste actrices te lijken.’ repliceert ze hierop.

Dat ze wel acteertalent heeft, kan je alvast terugvinden op het internet. Er bestaan namelijk verschillende filmpjes waarin ze al haar kleding ‘uitstript’. Vergeet Demi Moore, volgens ons is de kandidate voor de remake van Striptease gekend en hoeft men alvast geen casting te organiseren. Enjoy!

Unibet

unibet

You May Also Like

Een blik op het pikante kantje van Joarra…

In een niet zo ver verleden spraken we over een jonge nachtraaf die het ...

En of we fan zijn Brazilië: Alessandra Ambrosio

Nu is de helft van de Whatmatters redactie, in casu ik al wel eens ...

Psychologe Sabine Schendstok vind je tegenwoordig in Kaapstad

Sabine Schendstok, met zo een naam kan het al bijna niet anders of je ...