Top Gun 2: 'Maverick' komt volgende zomer uit!

Met Tom Cruise én Val Kilmer

Noteer maar al in jullie agenda, 19 juli 2019 komt er de langverwachte sequel van Top Gun. En langverwacht? Dat is het minste wat je kan zeggen daar de eerste film ondertussen al 32 jaar geleden (1986) voor het eerst over het scherm rolde.

Voor 80’s kids als zowat gans onze redactie een heerlijk weerzien met Maverick, Iceman en de zijnen. Als er één film was die ervoor zorgde dat we in elk vriendenboekje schreven dat we straaljagerpiloot wilden worden, was het Top Gun wel. Want zeg nu zelf…wie wou er niet met een Ray Ban Aviator op de neus met een F14 Tomcat een paar Jappen uit de lucht tot sushi knallen?

Hierbij nog eens de betere scènes uit ’86…

Unibet

unibet

You May Also Like

Jetpack Skiën…iets voor ons?

Nog drie weken te gaan en onze redactie zit op uitnodiging in het Oostenrijkse ...

Een stijlvol juweeltje, Stéfani Bosschaerts

Schilde…Een deel van deze aan de rand van Antwerpen, de diamantstad bij uitstek, liggende ...

Dit standje haten meiden het meest!

Dit bleek een makkelijke vraag aan ons vrouwelijk panel: Niettegenstaande dit één van de ...