Theatrale Neymar Jr. is inspiratie voor fastfoodketen KFC

Rol maar gelijk door naar Copacabana…

Nooit hebben we ons meer geërgerd dan aan de theatrale moves van Neymar Jr. op dit WK. Als er voor de Braziliaanse superster één reden is om toch te wenen als een klein kind, is het moment dan ook nu aangebroken…terug op het vliegtuig naar Brazilië.

Op het moment we dit schrijven, hangen we nog boven de pot met een gigantische kater. De Bruyne, Hazard, Kompany en de zijnen zijn erin geslaagd onze Rode Duivels de geschiedenisboeken in te laten gaan en zorgden met hun kwalificatie voor de halve finale voor een dagje waarop onze redactie alcohol voor de rest van hun leven gaat bannen…(lees ‘tot dinsdag’).

Wat we wel kunnen gebruiken op een zaterdag als vandaag is vettig eten. Waarom geen kippenvleugeltjes van KFC?

Cover: Twitter

tcoc