Te koop: Een echte F1 voor jou en twee vrienden

Een koopje…

Als je de kostprijs van een huidige F1-wagen in acht neemt…

Een echte en huidige F1 kost en bij de 4,5 miljoen Euro. Wél, wij kunnen jou en twee medegezellen een pleziertje gunnen voor 1/8 van de prijs…namelijk €595.000. Voor deze prijs heb je alvast een echte F1, weliswaar omgebouwd tot drie plaatsen met een V10 die je doet gillen van plezier.

Twee raceauto’s staan op dit moment te koop bij Race Cars Direct en zij die de F1 al jaren volgen, kunnen hier alvast de Arrows herkennen waarmee Jos Verstappen in 2001 reed. Het betreft een koppel 3,5-liter Hart V10 machine die goed is voor 720 paardjes met een topsnelheid van om en bij de 330km/u.

In de 595K zit trouwens een reservemotor en tal van andere onderdelen. Je hoeft dus geen schrik te hebben dat je de versnellingsbak of motor naar de Filistijnen helpt tijdens een vrij rondje op het legendarische circuit van Francorchamps.

Wie krijgt er al zin in een een rondje F1?


Credits: Racecarsdirect

tcoc

You May Also Like

BMW komt met nieuwe i8 Coupé én tegelijk met een dakloze variant

Zelf zijn we bij Whatmatters wel fan van de Duitsers uit Beieren. Maar in ...

Mooi deernes in Vintage Defender maken het vandaag toch een beetje zomer

Wij stonden vanochtend op, scheurden de maand juni van onze kalender en keken verontrustend ...

Wat een monster die Russische GangRena

Ben je toe aan een nieuwe motor? Vind je een Vespa wat te nichterig, ...